Monday, April 13, 2009

Untitled

assalammualikum semua..hope korang semua sihat hendaknya yek..Haa..mesti korg semua tertuggu2 new story from me kan..kan..hehe..perasan sudah ni..=P
actually aku mmg banyak sangat benda nak story, tapi nak wat camne internet kt rumah problem lak..adduhhh...tension sudah ni..!!!

eerrmm...cmne ek..nak aku taip memang panjang cite die sampai 8 pages pun belum tentu sudah..hihi..so, the best ways is aku upload pic sepanjang last 2 weeks for tatapan korang..huhu..(balas dendam sebab tak dapat updated blog)

ni pic aku amik masa besday k.Maz yg ke 53 kot..huhu..lupa laa..hAPpy biRthDay K.Maz..dyana Syg Akak tau..anyway thanks coz tumpangkan dyana & dila..=]


hehe..ni plak pic aku yg ngah tak de keje..haha..actually cmni cite die, on the that day aku kuar office awl..so, sampai rumah pun awal lakan..[tuh pun sbb xmerewang mana..hehe..] sampai jer rumah aku xleh nak masuk, kana lepak kat luar sampai kul 8pm..aku telupa yg parents n adik aku balik kg!!! kunci rumah plak kyg bwk g keje..adduhhhh...melepet aku kat tangga luar tuh..



hehe..pic sandle yg aku..huhu...ni disebabkn kebosanan yg tertamapu..arghhhh...


aku & dila kat royel, Ampang Point..hehe..masa ni aku dtg nak jumpe k.imana, tok mempromosikan tudung syria yg aku supply tuh..hehe..alhamdulillah..bkn k.imana jer amik, k.watie pun da berkenan dengan tudung syria yg aku pakai tuh ciap amik 1pcs lg..huhu..



aku yg pantang nampak camera..=P


aku kat fitting room..posing laa pe lg..haha..


aku yg sedang menunggang kuda..hehe..hobi terbaru tau..pic ni kat taman titiwangsa, xsilap aku last saturday aku pergi dengan dila



seperti biasa, pas da buat satu pusingan mesti posing punye..huhu..bkn apa..buat kenang-kenangan..


ni pic aku dengan darwis..hehe...comelkan.. pic ni aku amik ari ahad lepas, cite die mcm ni..niat sebenarnya datang nak amik baju kurung yg aku tempah tuh..sambil2 tuh aku sempat gak bergambar!! huhu..bukan ape darwis ni comel sgt laa..dala bulat, tembam plak tuh..lau de rezeki aku pun teringin di kurniakan baby secomel ni..hehe..[kawin pun belum de ati nak ad anak sndri..=P]


ok..pic yg seterusnya ni aku abadikan kat Domino's Ampang Point, masa ni aku sedang menunggu pizza yg aku order untuk di bawa pulang..yamm..yaamm..xsabar nak makan, lama tuhh aku tunggu..dala hujan..makin membuatkan perut aku berbunyi kencang..


ni mak aku..hehe..mak pun nak posing gak..haha..ok lah tuh..sambil2 tunggu order ciap..=]


haha..yg terakhir ni pic tudung syria yg terbaru..terdapat pelbagai corak & warna, sila dapatkan koleksi tudung syria anda di "www.trendy-tc.blospot.com" [promosi kuat punye..]

errmmm...sekian sudah entry aku untuk kali ni..hehe..korang baca jgn tak baca..huhu..=P
byee.....

2 comments:

dyla said...

nape gamba kita satu jew??
letak la byk2...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..perlu ker???