Thursday, April 16, 2009

Baju Baru!!!

hehe..aku just nak share dengan korang semua..baju kurung aku da ciap!!  kain ini aku beli last year..bayangkan baru ciap tempah..tempat aku tempah kain ni kat kramat apela makcik tuh 3 bulan br ciap jahit..lama tau..=S errmm...tapi pape pun aku nk berterima kasih la pada makcik yg jahit baju ni, sebab jahitan dia kemas sangat and aku puas hati walaupun 3 bulan la gak aku menunggu nak kai baju kurung ni..huhu..=P



P/s: hehe..nila baju kurung china silk aku maksudkan tuhh..hehe..pinky siot sama dengan dinding bilik tido aku daa..=P

9 comments:

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Nice..Not Bad..Sgt Cute...Tapi
Ade Yang Tak Kene Dengan Kaler
Tudung..Lari Tune Lak Bile Tgk
Betul2..

dyla said...

ha'ah la...
ingat kan pakej..
beli kain dpt pecuma cat dinding..
hahaha..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

*syukri: haaa..yeke!!!! ok jer..=P

*dila: uikss..jgn kate cat dinding..lau de free langsir skali pun ok what!! haha..

Ain Aishah said...

hehehe..match colour..pink gitu. comel2...(bak kata upin n ipin)

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

yeke..hehe..puji2 lebih..kembang sudah ni..=P

Shaharuddin Othman. said...

weii..comelnya pakai baju..kena dengan orangnya...ni msti mahal..
tempah boleh kee..

Zuraida jemain said...

Ada tag baru untuk adik. The instruction how to answer the tag.. just visit my blog k...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..tag yg ari tuh pun xberbls lg..da dpt tag br..????

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

haha..tgk la si pemakainya sape!!!
uikss...sy pu tempah kat org lain..huhu...