Wednesday, April 29, 2009

Ngantuknya!!!

da kul 9mlm ni, k.maz xnak blk ker, aku da ngantuk ni????? ermm...tuh la soalan yg bermain dikepala aku ni.arini aku blk dgn k.maz, aku kne stay back bcoz nak ciapkan keje skit..mne taknya isnin n selasa yg lepas aku balik awl..sharp jer kul 5 aku cabut..hehe..so today kne la aku berkorban skit mse for stay back..

korang semua..
aku nk buat pengakuaan skit la nikn..sebenarnya aku da xde mood la nk wat keje lg..ikotkn ati aku da mls nk dtg keje n nk tinggalkan jer semua keje yg melambak ni..lagi sebulan aku da blah dr company ni..kejab jer mse berlalu..pejam celik-pejam celik da penghujung bulan 4!!! aku ni kira tunggu mase jer..

oleh yg demikian, telah menyebabkn sifat kemalasan ni semakin kuat melanda dri ku..haha..boleh ke nk kate mcm tuh!!! errrmmm...now, wat ever it's aku da ngntuk giler skrg ni..k.maz jom la blk!!!!

uikss..lupa plak,klaaa korg semua aku nk sign out ni..kang lg byk plak aku merepek.. daaaaaaaa........

2 comments:

Ain Aishah said...

hihi...
u need to rest cik diana..hehe

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

errmmm...sy pun pk mcm tu gak..nk rest en minda ni..
tp pk blk watpe..sy lg sebulan jer kt cni tau..