Tuesday, April 21, 2009

Stock Take

Assalammualaikum semua...waahhh..rsanya mcm da lame giler tak updated blog!! hehe..aku mmg de story nk share ngn korang semua tapi disebabkan aku terlampau penat & letih, so aku simpan la dulu niat aku tuh..
hehe..and now baru aku de kesempatan nk menaip!! huhu..alang2 da stay back ni..aku pun ape lagi curi time laa..haha..=P

on 19 April 2009, Sunday. aku ngan dila telah di arahkan untuk menjalankan tugas yg sangat berat smpai tak terpikul ktorng..hahaha..actually kami kena wat stock take jer!!! errmm..mula2 tuh aku mmg excited giler la nk pg en..ble da pg haa..amik kau bermandikan peluh gitu, dengan cuaca yg pns mcm nak hujan tp xhujanla, ingatkan halfday jer, rupanya smpi ke petang, da mcm keje 1 hari plak 8-5!!! cuba korang bayangkan???? aku dengan dila lain2 group, aku group 6, dila group 3 kot..group aku terdiri dr eddy & abg zainal, hehe..aku happy giler sbb xsangka plak aku boleh 1 group dgn teman sekampung..[ada jugak org kg aku keje kat Mox ni]..huhu..=P group aku mmg best n happening giler. nak dijadikan cite,group aku kira antara yg paling cepat la juga kira silinder. sebelum lunch time da ciap tau!! tapi disebabkn ramai plak yg tdk menghadirkan diri, group aku telah di arahkan oleh Jacoob for cover 1 area..waahhh..why me???? itulah soalan yg bermain diminda aku time tuh..tapi nk wt cmne..terpksa la wat jugak!! but during the stock take aku happy n xrasa bosan sbb abg zainal & eddy sntiasa mnceriakan suasana walaupun ktorg kite panas terik tuh..=]








P/s: to abg zainal & eddy best la dpt 1 group dgn korang, happening, relax & cool jer..hehe..next time lau de stock take kite pg lg nk..hahaha..=P [Uikss...lupa plak kontrak aku en hbs hujung bln 5 ni..lg mau wat stock take!!!]

10 comments:

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Walah...Hamek..Gile Keje Ke..
Keje Gile..Haha..Pergh..Siap
Pakai Suar Army Tuuu..Mana Lk
Dapat Tu?Hahaha..

dyla said...

kita group 2 la...
erm..stock take nye psl tgk la muka kitorg aritu..
clean n clear tanpa mekap...p nasib baik x mekap kan sbb kalau mekap konfem mekap cair dibakar mentari terik...
cukup la skali..kite xnak gi stock take lg..ni kali ptama n terakhir la..

dyla said...

kita group 2 la...
erm..stock take nye psl tgk la muka kitorg aritu..
clean n clear tanpa mekap...p nasib baik x mekap kan sbb kalau mekap konfem mekap cair dibakar mentari terik...
cukup la skali..kite xnak gi stock take lg..ni kali ptama n terakhir la..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

*syukri: hehe..ni bkn gile kje!! ni nme die gile2 remaja..haha..=P

uikkss...suar army tu sy pnye la..beli tau xta curi..hehe..

*dila: haa..group 2 ek..heh..salah sudah ni..=P haa..tau xpe..model jd model clean & clear kite ni enn..huhu..=]

dyla said...

yg penting without mekap pun kite ttp cantik kan2?
hehehe...sape setuju sila tinggalkan komen anda.....

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Amboi2...Bile La Sy Kate Curi Ni?
Haha..Pelik2 Je Tetiba Beli Suar
Camtu..Agak Maskulin La Pulak Tgk
Pakai Mcm Tu..Ngeh2..Cik Dyla Pula
Mesti Nak Pink Pulak..Hehehe.....

zalykha mohd said...

wah2...
gagah dh aku tgk ko wat sock take nih..
pape pun ko ttp maintain vouge ;)

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

*dila: hehe..tau xpe..

*syukri: ....no k0men..

*zalykha: huhu..yeke..tq..tq..

Andriy Syukri Krevalichenko said...

No Komen?Hehehe..Why2?Benarkah
Bagai Dikata?Cantik?Macam Tak
Sesuai Je..Korang Comel..Aha..
Barulah Sesuai..Hehehehe......

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

ok...comel tuh bole diterima la..hehe..