Monday, April 6, 2009

Sad Story


assalammualaikum semua..
ermm...just want to share with you guys about my sad story..huhu,,actually xde la sad sangat, cuma bila aku teringat balik kisah ni rasa sedih plak..
yesterday sedang aku sibuk2 mengemas rumah, tiba-tiba hp aku berbunyi n bunyi tu menandakan incoming msg..aku pun terus mencapai hp untuk mengetahui siapakah gerangan yg menghantar msg tu..ermm..rupanya msg dr abg azlan..

Abg Azlan: as'kom hye adik manja, tadi abg msg dila knp dia tak balas, adik manja tahu tak dila ada kat mana atau dia ada hal lain. adik manja ada kat mana ni?? maaflah jikalau abg menyusahkan hidup you all semua, abg mintak maaf jikalau ada kesilapan yg lalu..ok bye..

Me: wslm hi abg, ermm..adik manja tak tau laa maybe dia takde kredit kot, lagipun dia ada ckp yg dia nak masuk keje arini!! errmm..takde pape la abg, sepatutnya kami yg kena mintak maaf dr abg sebab selama ni kami wat tak layan jer..actually kami sekarang ni bz laa dengan keje office, keje uma & personnal matter lg!! hope abg faham..sorry sangat-sangat..

Abg Azlan: takpe its ok kalau dah bgtau barulah abg faham.takpe yg penting adik manja dah berterus terang. abg ingat adik manja da lupakan abg, abg pun tak leh la nak paksa adik itupun terpulang pada hati nak ingat ataupun tak!! takpe la adik wat la keje abg taknak ganggu. jikalau adik free msg la abg, bukannya nak bercinta cuma nak tanya khabar jer, tak salahkan jikalau kita berkawan sebagai sahabat..abg harap adik paham apa yg abg maksudkan tadi..

Me: yup, adik manja paham..adik manja da anggap abg ni macam abg adik manja sendiri, t lau adik manja free kita msg k..ermm..byee..

errmm..sedih plak statement abg azlan tuh, tapi nak wat macam mana..bukan aku n dila sengaja tapi kami masing2 ada hal sendiri yg perlu di uruskan..
Abg Azlan ni aku kenal masa 1st time aku naik kuda kat tmn ttwangsa..haa..dr situlah aku bertemu dengan budak2 kuda yg lain likes mien, shah & abg nuar..huhu..satu jer yg aku suka dengan abg azlan ni..dia ske pggil aku adik manja..hehe..sweet gitu..=P

P/s: hi abg azlan, jikalau abg terbaca kisah ni..harap abg paham kenapa adik manja & dila x berapa nak reply msg abg!!! bukan kami sombong or tak ingat abg, cuma bz skit n kadang-kadang ada sikit jugak la terlupa pada abg haha..jgn mara..=P

6 comments:

dyla said...

hum...da lama la gak abg azlan x msj kite..
btol la dia mmg majuk dgn kite..
huhu...
xpe la..minggu ni kita gi ttwngsa la ek..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu..same la dgn sy..
terus da xnk mg lngsng!!!
hehe..ok..kite g naik kuda sekali ekk..=]

Zuraida jemain said...

naik kuda..kena jadi ahli dulu ke dik..

memang ada daya keturunan di raja nie.. he he

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..xlah..
dyana lau nk naik kuda, pg jer kt tmn ttmngsa stiap hujung mggu byr rm1.00 jer..

huhu..mstila nme pun ank pkcik raja kn..=]

nana said...

hehe..menantu Raja cane lak..dapat main free x..hehe..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe...boleh jer..
ader kabel baik punye..hehe..=P
akak jom la kite g naik kuda..