Wednesday, April 13, 2011

Contest : 4 Sebab Saya SAYANG Die...

hi kengkawan

tadi aku jenjalan kat blog cik lulu, sedang asyik membaca setiap entry beliau..tiba-tiba aku ternampak sesuatu yang menarik..hehe..nak tau apa dia???

nie haa aku jumpa cOntest 4 sebab saya SAYANG die!! huhu..dengar tajuk cOntest pon da cOmeyy en nie membuatkan aku tertarik nak jOinn..(^_^)

: syarat-syaratnya sng jek :

1. Mule2 folow dulu blog owner yang buat cOntest nie cik awien.
2. Pstu buat satu entry dan letak title ''4 sbb saye syg die'' dalam entri tu letak skali ngn banner cm kt ats tue.
3. Pas kowg dah buat sume entry tu kowg tgalkan LINK kowg kt bwh entry beliau ok.
4. op..op..op lom abis lg..jgn lupe TAG kn kat 4 owg kwn2 yg kowg syg ye..psti kn dowg taw yg dowg tu di tag.

DUE DATE : 20.03.11 (ahad)
tapi atas permintaan ramai contest ini telah di panjangkan jangka hayatnya sehingga 31 April 2011. So korang yang teringin nak jOin tuh boleh grappp peluang niee..ada masa lagi tuh..cepat2..
**************************************
cik awien kata : xsemestinye ''die'' tu BF/GF/tunang/wife/hubby kowg je..mak/ayah/siblings/kwn2/cikgu/driver/scndle pon leh..sape2 la yg kowg ase kowg syg die..hehe..maka sape2 pon buleh enn..hihi..


Ok..4 sebab Saya SAYANG Die..[merujuk kepada skandal] hahaha..ada ker??? cOntOh!!

1. Sebab Die sedara Aku kOt!!! haha..cOntOh..

2. Die sUke wat aku ketawa!!! hahaha...aku kalau dapat ketawa memang payah ler nak berhenti..hihihi..sO funny nie Orang..

3. Die sUke bagi aku mam manyak2 sehingga aku rasa berat aku semakin bertambah..da macam belon plak kena pam..hik3..

4. Sebab Die bEsttt...(~_^)..

hehehe..Ok da ciap!!!!!

nOw, its time tO tags kekangkawann..

~cik dila~
~cik tasukeecOklat~
~cik muda~
~Opie~

selamat mencubaa...papai..

22 comments:

Cik Muda Sae said...

hoi hoi hoi....

apesal bubuh gambar farid kamil? kalo macam tuh, aku bole lah bubuh gambor Zizan?? ha???? ni contest pew nih?? ha..?? ha..? aku tak paham lol.... ko jawab kat maria sekarang...! KELASSSS!

Cik Muda Sae said...

poek, 31 mac la.....lempang mau??

~..cik PriNCEss..~ said...

ekeke..aku pOn tertipu!! mula2 ada satu blogger nie kate die lanjut en hayat contest nie smpi 31 April 2011!! ak pon excited laa nk join tp bile baca balik da end da 30 Mac 2011..maka, disebab en aku da ciap entry nie..aku pon post jerlaa..ekekeke...[agpon i en da lame xhapdate blog nie.kuikuikui..xmo mara yerk maria]

Cik Muda Sae said...

aih.... tipah trtipu..!

~..cik PriNCEss..~ said...

kikikiki...bang..bang..bOmm..=P

sofia said...

dh expired ni.... hehehehe

~..cik PriNCEss..~ said...

hik3...kita semua tertipu!!! [jgn mara yerk kengkawan..;-P]

Anonymous said...

sayang ker

~..cik PriNCEss..~ said...

sayang la kot!! kikiki...

Anonymous said...

"KOT" not sure sayang
lgpon CONTOH jer "KOT"

~..cik PriNCEss..~ said...

ok!!! sayangggg tp CONTOH!!!!! hahaha..;-P

Anonymous said...

btl la bkn sayang btl kot contoh jer

~..cik PriNCEss..~ said...

yela kOt!!!! hak3..weekk..=P

red_crow said...

KUCIWA:(

~..cik PriNCEss..~ said...

kuciwa ker??? xkOt!!!

red_crow said...

hihihi hati nangis saper tau kot

~..cik PriNCEss..~ said...

dalam aty ada taman loorr nieee..kikiki..tmn apa?? tmn kOsas..!!~~

red_crow said...

ha pandai pon hati skg ade kt tmn kosas kot

~..cik PriNCEss..~ said...

haiyakk..cmne leh ada kat sana!!! tercicir ekk..huhu..p la amik balik kang ilang kang..hohoho..

red_crow said...

yelaaa ari tue jumpe yuna kt tmn kosas,so teros lekat kot hihihi

~..cik PriNCEss..~ said...

eh, jumpa yuna ke??? ker yunam..ekekek..

xxx said...

rindu sgt saat2 nie nape kita jadi mcm nie