Wednesday, April 13, 2011

Picture Dunia Fantasy by Lululalalengleng..(~_^)



asSalamualaikummm...

hi kengkawan..sihat ke???? rase macam dala lama sangat aku tak update blog nie!!! rase macam da usang jew..huk3..sedeyy enn..tp xpe aku akan mengembalikan kemeriahan blog aku nie..b4 tuh aku nak mengintroduce kat korang cik lulu!!! haa..nak tau siapakah gadis comey disebalik nama lulu nie jomm la klik kat nama beliau tuh..!!

hehe..nak dijadikan kisahnya..aku dok jalan2 tadi..tibe2 aku terjuma blog cik lulu yang cOmey nie!!! mesti korang nak tau kenapa aku sibuk sangat puji n panggil beliau comey sebab memang ternyata beliau comeyy...beliau juga mempunya daya kreativiti yang sangat tinggi, yela kalau korang view blog beliau korang akan dapat lihat hasil kreativiti beliau dalam mengedit gambar!!! tak caya cer tengok banner yang beliau update nie..
*
*
*
cOmeyy enn..sangat kreatif
*
*
yang nie pOn..sangat smart laa...[ i like..(^_^)]

haa...apa pendapat korang..sangat kreatif en..aku seluttt la sebab aku dalam bab edit mengedit nie kurenngg cikit..maka sy mau cik lulu tok kasik edit pic sy like princess buleh??? hehehe..bulehhh laaa...t leh jadikan header sekalii..[nada dgn penuh harapan niee..ekeke..(^_~)]

saya telah pon menjadi follower anda yg ke-417!!!
ok dOne!!!

kepada korang yang nak beliau edit en pic menjadi cantik like fantasy sila2 la mengeguk ke blog beliau n klik picture dunia fantasy jangan lupa follower skali ekk..join dlu br leh suh cik lulu kasik edit pic korang yang cute miut tuhh..huhu..
klaa..nak chaw niee t pape aku kasik update ag k..papai..
*
*
~~ pIc nie~~

8 comments:

cik dyla said...

sape cik lulu tu?

~..cik PriNCEss..~ said...

cik lulu nie blogger baru tp die da ade 4 ratus lebeh followers!!! edit nie kreatif bangat en suke edit pic2 cantiikk...cer g kt blog die..msty awk pon akn teruja cm sy..(^_^)

LuLuLaLaLengLeng said...

muehahahaahahaha.. byk pla picture sayamuahaha.i like juga!!!:) nti ku wat yer.. nti sya bg link kat awk k..:)

cik dyla said...

pastu die leh editkan pic kite ek?

~..cik PriNCEss..~ said...

cik lulu : hOoyEeeee...thnx a lOt awkk..tak sabO asenye niee..hihi..anyway thnx jugak sb sudi ainggah kat page sy yg buruk niee..(~_^)

~..cik PriNCEss..~ said...

dila : yurrppp...tepat sekali..jomm la joinn...

LuLuLaLaLengLeng said...

http://lululalalengleng.blogspot.com/2011/04/princess-fairy-ker.html

sila klik link.4 ur header.. sori ya jika tidak cntik T_T

~..cik PriNCEss..~ said...

thanxxx cik lulu..sangat cOmeeyyyyy..