Wednesday, April 27, 2011

Kalaulah aku dapat Hp Samsung Galaxy S!!

Kalaulah aku dapat Hp Samsung Galaxy S!! sudah pasti aku tak pandang hp yang lain. OOhh..alangkah bahagianya aku kalau dapat memilikinya..perghhh..akan ku tatang bagai minyak yang penuh, akan aku jaga lebih dari nyawa aku sendiri, akan aku baluti body dia dengan sarung hp la apa lagi..huhu..tapi tuh semua andainya jer..hurrmm..kalau aku kaya dan banyak duit, sekarang jugak aku pergi kedai hp sambar Samsung Galaxy S 1!!! tapi apakan daya sebab tak banyak duit la aku hanya mampu berangan.. macam bak kata sorang sahabat ini "bukan kena bayar pun kalau berangan" sO jom la kita berangan beramai2 yerkk tapi jangan la berangan-angan mat jenin plak, sebab tak guna habuk pun takde!! biarlah apa yang kita angankan itu haruslah disusuli dengan usaha insyaAllah kita boleh dapat apa yang kita angan kan tuhh..ekekeke..[uikss..sempat selit tazkirah petang..weeiiii..]

ok now jom ushar macam mana rupa hp Samsung Galaxy S yang aku nak sangat tuhh..
*
*

haa..macam ini lah rupanya!!! smart enn..aku penah gak tanya2 kat kedai apa function hp ni..memang semua ada complete sampai aku sendiri pun tak tau nak story balik kat korang..huhu..unutk lebih lanjut korang g la survey sendiri kat kedai hp yang berhampiran dengan korang ekk..=P *
*
*
Blackberry torch best ker??? aku rase macam best jer sebab ramai gak daq kelas aku yang guna..hurrmm.,,aku pon nak pakai jugak laa...ada sesiapa yang baik hati nak bagi kat aku sebijik tak?? [ekekeke..bajet macam princess jer nak orang bagi]
*
*
dulu aku berangan nak pakai hp nokia E72 nie!! nampak sangat smart n exclusive kan..huhu..kalau dapat tapi sampai sekarang tak dapat guna agg...hurrmmsss..=S

*
*
*
*
waaahhhh...bestnya kalau aku dapat hp yang aku idam-kan tuhh...hihihi..confirm my luv kat sebelah aku tak pandang..ekekek..giler nak buat mcam tuh for sure hp aku kena sita nanti..xmOOlaa ler teman...huhu..

klaa stop berangan..t lagi kuat aku berangan lagi macam2 aku nak,,hahahah..(^_~)!!!
wokehh thnx for readingg...papai..

2 comments:

Liza Razak said...

huwaaa..rindu E72 saya yang dah rosak..huhu.nak beli handphone baru..x de duit pulak..haih~~

~..cik PriNCEss..~ said...

hp rosak jugak ker??? huhu..samala ngn sy..hp samsung yg sy pakai nie pon da wenggg2 da..nak hp br jugakkk...