Friday, April 1, 2011

Hutan Lipur Berkelahh tugguuu aku datanggg...hihihii..

besOk aku nak masuk hutan!!! nak gi mandi air terjun bekelah..huhu..1st time nak masuk hutan ini..b4 ini, aku selalu gak g berkelah kat hutan lipur ini tapi jauh laa..paling jauh aku penah pergi air terjun lata kijang, perak n paling dekat plak taman rimba ampang atau lebih dikenali sebagai bukit belacan tapi tuh semua balik hari ini.
This time plak lain, 1st aku nak bermalam kat sana..waahhhh...mesti best!!! apa yang telah di beritahu oleh organizer kepada aku, hutan lipur berkelah ini terletak di gambang, pahang dan perjalanan ke sana mengambil masa lebih kurang 2jam setengah, samapi jer sana nak masuk menuju ke tapak perkhemahan mengambil masa dalam 3 jam!!!! fuuuhhh..lama tuhh, bole pancit aku t!!! memang adventure habis laa..huhu..organizer tuh kate lagi tapak perkhemahan kitaorang tuh adalah tempat air terjun ke-7, iaitu air terjun yang tertinggi sekali kat situ view dia cantik..so aku yang tak pernah pergi ini rasa sangat teruja nak pergi..
tapi orang kate hutan ini tempat asing bagi kita, yela banyak orang buang benda2 n macam2 makhluk yang tinggal kat sana, so tak buleh suka2 sangat dan kenala beradap sikit..satu ag, orang kata jangan buat benda2 yang tak senonoh..maka, korang semua doa2 kan aku semoga selamat pergi & selamat pulang yerkkk kengkawannn...(^_^)~~
sebelum aku Outt jom kita ushar2 picCa yg dpt atas bantuan enche gOOgle..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sekian dulu dari aku...da ciap2 nak balik rumah nie..hehehe...babaiiiii...

8 comments:

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

jeles seyhhhh

~..cik PriNCEss..~ said...

hehe..xmo jeles2!!

Cik Muda Sae said...

mane piccanyer sayangku...~

~..cik PriNCEss..~ said...

nak kasik edit n kasik tapis dlu br leh tempek dlm blog..hehe...

~@mOi ~~ said...

bess nya.. dah ade anak ni tak merasa la nak berkelah lam utan camni..
:(

~..cik PriNCEss..~ said...

buleh jer amOi..tggl anak uma mak pstu anda akan rasa kembali bujang semula..hahaha...

~@mOi ~~ said...

laki aku nak tinggal maner? hehehe..

~..cik PriNCEss..~ said...

angkut skali la yunkk...ekekeke...