Tuesday, April 19, 2011

25 Random Facts About Me

entry ini dah lama sebenOrnya tersimpan baekknya dalam dasbaOrd blog aku nie, rasenya da sebulan kot!! hehe..masa tuh takde idea kot nak jawab tag nie..huhu..kredit tO cik muda sebab tag aku~

Jom, tanpa melengahkan masa....let's check it out.....!!

Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

KeSaH 1: nama dalam ic di rahsiakan!!! tapi rakan2 seblogger panggil aku cik princess..(^_^)//

KeSah 2: suka gelakk..kalau aku dapat gelak memang xnak berhenti kot..kiki..[orang tua2 kata awek muda] sO, kalau nak nampak muda..gelak2 la selalu cam aku..wekkkk..

KeSaH 3: suka berangan kOt!!! hurrmmss..da jadi habit da agaknya, kalau duduk sorang2 mula la mengelamun, even tengah drive pon boleh berangan..hik3..dassyattt..dasyatt...

KeSaH 4: suka makan!! haa...aku kalau tension or senang aty jer mesti makan..kalau lapar da tentu2 wajib makan en..kikikiki..pastu complain dengan dengan cik dila cakap da gemOkk..;-P

KeSaH 5: orang kata aku manja!!! haa..manja ke nOk???? mak rasa tak kOt!! tapi ada yang kate mak gedixxx...aaaouuuww..geli kOt!! celah mana gedixxx tuh cer tunjuk cikit..[husshh..dengan nada yang mara ini..]

KeSaH 6: suka pOsing!!! nie antara perkara febret yang aku suka buat..posing depan kamera sampai lebam..cakap jer kamera sapa yang takde muka aku!!! huhu..semua ada kOt..en cik tasukeecokat en..

KeSaH 7: aku suka tengok raja lawak!!! kelakar kot..nOw shOwing kat chancel mustika Maharaja Lawak setiap jumaat mlm kul 10 tau~~ febret group tentu2 la jOzan!! kelakar kot dorang tuhh..sO apa lagi vOte 4 them..patt..patt..

KeSaH 8: aku suka sangat budak2!!! sebab dorang semua sangat cOmeyyy...aku suka main2 dengan dorang tapi bila dah nages tuh yang payah cikit tuhh~~ almaklum la belum penah ada anak lagi, yang ada pon anak tekak jerlaa..hahaha..(^_~)!!

KeSah 9: 1st time jumpa lelaki yang respect perempuan..kikiki..cOntOh!! [hafiz yang suruh tulis niee..] layaannkan sajaa...

KeSaH 10: aku suka nyanyi!! padahal suara tak sesedap ct nurhaliza pOnn...nyanyi kat tOilet rumah jer bukan orang cam muka pon..ekekek..

KeSaH 11: aku tak suka marah & tak pandai nak marah but once, aku da marah memang meletOp laaa..

KeSaH 12: sukakan aktiviti lasak!!! aku paling minat jOin out dOor activity contOhnya macam camping, flying Fox, rOck climbing dan macam lagi laa..bagi aku tuh semua mendatangkan kepuasan dalam diri n pas da jOin semua2 tuh da tentu2 kulit aku terbakO habis..masa tuh da macam anak india da kOt!!! huhu..~~

KeSaH 13: aku seorang yang simple!! but nOt simply ct tuh ekk..

KeSaH 14: aku suka bergaya dengan shawl!! macam2 fesyen tudung aku try..cantik tak cantik belakang kira loorr..janji spirit berani mencuba itu ada..
KesAh 15: suka pakai baju kurung pergi kelas n tak suka pakai kemeja dengan seluar sebab mereka2 kate aku da makin bambam..maka, dengan ituh aku dengan sendirinya menjadi segann..huhu..

KeSaH 16: aku suka drive & bawak kereta laju2 macam pelumba kereta yang tak bertauliah..hahahaa..ayahanda aku marah kot!! dia kata "ko nie bawak kereta melulu jer..ntah apa yang nak dikejOr en pon tak tau."[padan muka aku]

KeSaH 17: aku kaki fesbuk & blOg!!

KeSaH 18: aku suka masakan mak aku!! walaupun hari tuh lauk ikan masin dengan sardin jer tapi still rasa enaknya sebab air tangan mak tuh adalah yang terbaik di dunia..

KeSaH 19: aku suka duduk dalam dunia aku sendiri tapi bukan bererti aku nie tak pandai berkawan or tak campur orang cuma kadang2 aku perlukan space unutk diri sendiri..huhu..berangan timE!!!

KeSaH 20: aku suka futsalllll....

KeSah 21: aku suka jalan2..sebab tuh ada banyak tahi lalat kat tapak kaki aku..

KeSaH 22: aku hanya seorang kerani cabOt yang di PRE en selama 2 thn setengah..

KeSaH 23: aku ada cita-cita dan impian...

KeSaH 24: aku nak ada segulung ijazah macam orang lain supaya aku dapat ubah masa depan aku untuk menjadi lebih baik dari yang sekaranngg..aminn..

KeSaH 25: aku apa lagi ekk..ntahh..korang pikir lah sendiri..huhu..


dah ciappp...okk..nak tag 3 orang, 25 orang tuh banyak sangat loorr..kalau ada yang suka2 nak jawab tag nie di alu-alukan..(^_^)~~

1.~ cik dila
2.~ cik taksukeecoklat
3.~ cik kodOk

k selamat menjawab yerkk kengkawannn...daaa...

6 comments:

menumpang kasih said...

awk nie memang manjer
kuat mkn ker,xper r selagi lalu nak mkn jer jgn smpi bam2 sudah hihihih

~..cik PriNCEss..~ said...

uikss...yeke!!! rase mcm tak je..hik3..(~_^)//

hurrmmss..agak la kuat mknnya..maka, jgn bg sy tensiOn..knfm xkuat mamam nyeerr...btoll xtipu loorr..

menumpang kasih said...

awk memang xnmpk manjer awk
tp awk tue sye memang nmpk awk manjer kot hihihih

~..cik PriNCEss..~ said...

Oowwhhh..yeke, da cukup pailang niee..hehehe..;P

menumpang kasih said...

celah maner nye yg pailang"PAILANG"
tue menatang per kot???/

~..cik PriNCEss..~ said...

pailang tuh bukan gengster ker??? eh, bape bnyk kot niee..