Monday, April 25, 2011

Contest : Kami Fotogenik

cOntest datang laaggiii...sekali lagi aku telah di tag oleh cik muda tuk join contest Kami Fotogenik!!! aku tak tau la genik ke gedixx ker??? hahahaaa..tp yang pasti layan saja sebab aku kan kaki posing..ekekek..jommm..lyaaannnnnnnn...
*
*
*
*
*
syarat-syarat untuk mengejoin contest KAMI FOTOGENIK ialah,


1-sila menjadi follower belog The Lady & Mr Vampire. :D ~ DONE

2-sila ambil banner di atas dan link kan ke entry ini. ~ DONE

3-sila sertakan 3 gambar anda yang FOTOGENIK. ~ DONE

4-ni bahagian yang penting. *sila dengar betul2!
*~gambar pertama ialah gambar solo
~gambar kedua ialah gambar duo
~gambar ketiga ialah gambar secara beramai2

5-contest ini akan bermula sekarang iaitu 22 Mac 2011 dan berakhir pada 1 Mei 2011.

6-setelah selesai, sila pastekan url anda ke ruangan komen yang disediakan :D ~ DONE

7-jangan lupa tag 5 orang rakan anda yang FOTOGENIK dan pastikan mereka juga
mengetahuinya. ~ DONE

8-selesaikan slogan di bawah :

kami rasa kami patut menang contest ini kerana . . . . . . . . . .kami yakin lagi pasti bahawasanya foto kami adalah yang paling genik..kalau nak kate gedixx pon buleh jugak laa. disamping aksi2 spontan yang kami lakukan semoga dapat menarik perhatian juri yang arif lagi bijak sana..(^_^)

Okk..fotogenik yang dipertaruhkan adalah seperti di bawah
*
*
*
*
*
*
fotogenik 1 --> ada unsur2 gedixx cikit ka??ekekek..
*
*
fotogenik 2 --> unsur2 black n white
*
*
fotogenik--> bersantai atas bukit..


ok seperti biasa kena tagkan!!! aku nak tag

1. cik dila
2. cik taksukeecoklat
3. cik sofia
4. cik zianna
5. cik fisha

kepada kengkawan yg da kena taq tuhh sila2 laa jOiin yerrkk..sebab adiah dia sangat menarik!!! kalau nak tau..meh laa joiinn dluu..ekekeke..k papaii..

18 comments:

Cik Muda Sae said...

gud luck..!~

~..cik PriNCEss..~ said...

welcOme dude~~

cik dyla said...

alamak..kene tgok balik album ni..huhu

~..cik PriNCEss..~ said...

yerr..sila cepat tgk!!! tatikh tpp 1 may 2011..

~..cik PriNCEss..~ said...

* ttp

miss spOilt everiting said...

x minat..xreti..xpandai...
xtau muka ni fotogenik ke x sebab selalu sy berada di belakang kamera...lalalal..~

~..cik PriNCEss..~ said...

jom la tryy...pasty menarik!!! xde pic leh guna pic aku yg ko snap..menang adiah bahagi 2!!! hohoho..

cik dyla said...

ngah mencari gamba2 fotogenik la ni..huhu

miss spOilt everiting said...

xretiii..!!!!..
pastu nnti lau letak gmbr shaye...da jadik lain ah bLog sy yg xpenah tunjuk muka sy atau sesape pOn???hurmsss...
xpe ah...xde rezeki..awak join ah..lau sy join nti awak kalah..okeh??
wahh!!statmen cam cibai jek!!kah kah kah

~..cik PriNCEss..~ said...

gud2!! gali ag..t jgn lupa selit muka skali..ekekeke..

~..cik PriNCEss..~ said...

miss spOit : alamakkk statement mcm bajet buleh menang jeww..hahahha...kelas gituhh..

miss spOilt everiting said...

tau xpe!!!!kih kih kih...~

Inche Vampire said...

thnks coz join! heh.. contest da tutup! :) wiiii... keep up yo date with blog to see what happen next!

markah telah dikira :)

~..cik PriNCEss..~ said...

thanx encik vampire!!!! sila bagi markah lebih cikit yerkk..ekekek..

Zianna Hairudin said...

aigoo~~ sori x perasan langsng..sori sngt :(

Zianna Hairudin said...

sori sngt2...xperasan lngsng..sori2 :(

Zianna Hairudin said...

sori x perasan lngsung..sori sngt2 :(

~..cik PriNCEss..~ said...

ekeke..its ok la u!!! just contest jer n suka2 nak tag u..(^_^)