Thursday, April 16, 2009

Jom G Tengok "Jangan Tegur"


aduhh...sakitnya pinggang aku, lama sangat tunggu bas kat Ampang Ponit td!! tension sudah ni..mana taknya tunggu bas sampai 1 jam..hehe..tapi pape pun aku happy sebab hari ni aku kuar tengok wayang dengan k.naza, k.icha, k.dina, na, ain, kedut, wani, zurah, dila & aku!!! ni kira 1st aku kuar beramai2 dengan diorang..hehe..happening giler..kami semua sepakat nak tengok cite "jangan tegur" kat KLCC. aku dgn dila sampai KLCC lambat sikit sebab aku g wat payment registration UUM, aku dengan dila janji nak jumpa diorang kat tgv..kami sampai jer..tengok budak2 ni ngah dok sibuk menimbang berat masing2..hehe..aku pun joint sama laa..huhu..dengan bangganya aku nak bgtau berat aku da turun 1 kilo..haha..=P haaa...sambung balik movie "jangan Tegur" ni..fuuhhyoooo...seram siot!!!! takut tuhh...aku duduk di bahagian tengah2 barisan dengan dila..apela..dila menjerit aku pun terikot menjerit sama..huhu..tapikan memeng seram beb!! hehe..kepada korang yg belum lagi tengok aku advice g la..hehe..n kepada ada penyakit jantung tapi de hati nak tengok movie..baik batalkan jer niat korang tuh..kang tak pasal2 mati keras dalam panggung tuh..sama nak jawab???



5 comments:

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Sudah Tengok..Not Scary...Just
Beberapa Part Je Yang Seram...
Not Beberapa..Just One I Guess
La..Banyak Yang Dpt Di Agak Je
Ape Yang Nak Jadi Next..Yg Lain
Ade Part Yang Sy Gelak Time Org
Jerit Takut2...Hehehe..........

dyla said...

hahaha..
kalau x nak jerit jgn duk sblh kita...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

*syukri: waaahhhh..cmtuh plak..xde prassan ker ape ni!!!

*dila: huhu..mne leh, sy kne duk sblah awk gak sb nak share kain..hehe..=P

Muhammad Syukri Lukman.. said...

Bukan Takde Perasaan..Tapi Citer
Nya Bosan Aaa..Same Je Pattern..
Hehehe..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

haha..ok..