Thursday, April 2, 2009

Jeles Punye Pasal

Assalammualaikum..hehe..da beberapa hari aku xtak update blog..rindu plak rasanya!!! yela bila aku bukak je blog ade jer cerita baru dr cik aini & cik dila..tuh la yg membuatkan aku jeles bila ushar blog diorang..huhu..so, malam ni aku nak balas dendam la plak..kepada cik aini & cik dila "sy nak updated blog ni..rajin2 laa view ek..hehe..nk bgtau jugak ni blog sy dah leh comment haha.."

oklah aku nak cite ni,3 4 hari lepas aku sibuk dengan business yg baru aku ceburi beberapa bulan yg lalu..hehe..nak jadi business woman la plak..=) actually niat aku sebenarnya tok cari side income tok sambung study..alhamdulillah semuanya berjalan lancar..permintaan terhadap tudung syria yg aku supply ni mendapat sambutan dari kawan office & budak2 royel <>


pic kat atas ni contoh tudung syria yg aku supply..lau nak tau lebih lanjut just clik kat "www.trendy-tc.blogspot.com"

P/s: jom pakat ramai2 shopping tudung syria..=)

6 comments:

dyla said...

eleh...
eksen la ek..mentang2 da leh komen..
xpe2...kita akan jd pengomen setia awk....

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu...mestila..
belagak sudah ni..=P

Ain Aishah said...

hehe..sy pn setia jugak wak..awk je tak tahu..sbb sebeluum ni sy xleh nk komen..jux view..

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..ye sy tau...time kasih la sb jd pengunjung setia blog sy..huhu..=]

Shaharuddin Othman. said...

salam...

nanti ramai plak la minah2 syria kat malaysiaa...x knal mane satu minah malaysia gan minah syria..tdung punya pasal...well slamat dan smoga jadi usahawan berjaya....

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

huhu..ape slhnya..kite kne buktikan yg minah2 malaysia pun sama cntik n sama lawa gak mcm minah syria tuh..hehe..pape pun thnks for your support