Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri 2011

hi semua..

raya da nak dekat nie
tinggal 3 hari lagi seluruh umat islam akan menyambut kedatangan 1 Syawal 1432 Hijrah.
yEeeaaaa..tak sabarnya nak raya..tahun nie!! [excited terlebih macam budak2 plak..kiki..]
kat opis aku da lengang da ramai yang pakat2 balik half day.
maka aku dengan itu tidak ketinggalan jugak nak balik half day..hihihi..bukan apa orang lain yang sibuk mintak balik half day sebab nak balik kampung nak juga nak mengelakkan kesesakan lalu lintas tapi aku tak!!! aku minta balik half day sebab nak sambung shopping..ekekeke..ada sehelai lagi baju raya yang tak beli so nak balik ni nak tawaf sekali lagi Jalan Tunku Abdul Rahman bagi menyelesaikan misi pencarian baju raya..

haa..lupa plak nak bagitau aku balik kampung hari isnin sebelum raya!! cuti direct seminggu so aku mungkin takkan on9 buat sementara ni almaklumla kampung saya payah nak dapat line internet nie..hehe..tapi takpe masa tuhkan tengah mOod raya, mesti sibuk beraya punya..

dan di kesempatan ini juga aku ingin mengucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin pada semua kawan2 seandainya aku ada yang tersinggung dengan penulisan aku yang ntah macam apa-apa ntah nie harap di maafkan yerppp...

sebelum aku berundur diri ingin di ingatkan kepada semua jugak pada diri sendiri berhati2lah semasa memandu dan ingatlah orag yang tersayang yang sedang menanti di kampung
jangan tau nak nak cepat sampai jer ingat sikit kenderaan lain dan kalau mengantuk berhenti tepi tido tau da segar baru teruskan perjalanan oke guyss..

klah nak balik da ini..
papai dan mekacehhh kerana sudi membaca..[^_^]

Nota kaki : tak sabar nak g jalan tar nie!!! nak cari baju kurung moden warna kelabu terang!!!!

2 comments:

cik dyla said...

selamat hari raye..

~..cik PriNCEss..~ said...

selamat hari raya dilaa..raya jempot dtg uma tau..i