Wednesday, August 3, 2011

Gadis & Bunga..

Assalamualaikum..

jam da menunjukkan tepat kul 5.00ptg!!
cepat2 hupdate blog nie..

pagi2 da terima sejambak bunga rose merah dengan sekeping kad ucapan berbunyi : -->>

Dear,
luv u so much.. kedai jambu..

ok..jgn jeles..ekeke..
ada 12 kuntum semuanya dan aku sempat search kat mr.gOogle maksud Rahsia disebalik bilangan kuntuman rose!!~~ dan 12 kuntum bermaksud "Sememangnya aku telah jatuh cinta dan sangat tertarik kepada kamu" Wooww..kemain lagi mendalam maksudnya tuhh..hihihi..

papepon mekaceehhhh sangat kepada si pengirim bunga tuh..suke sangat sampai tak bawak balik rumah tinggal kat opis lagi sebab tak bunga ni layu cepat..
hehe..kat opis ada econ maka tahan lama cikit..enn..en..[sapa setuju sila angkat tangan macam saya] hoho..[^_^]!!~~

ok nak balik ni
cari juadah berbuka puasa
Selamat Berbuka Puasa n k papai...

8 comments:

Anonymous said...

sape bg tu na??jgn kate sedara jaOoooooo yg bagi....~

kodok said...

xleh blah.. haha~
weh ko da kurus ea.. @ ko sakit? ko oke ke beb.. ke gastrik da makin teruk ke.. ko xmakn ea? isk.

cik dyla said...

wahhh!!bestnyeee...sape bagi tu...??

Liza Razak said...

adehhh...saya jeles di situ..siapakah orang di sebalik bunga itu?? :)

~..cik PriNCEss..~ said...

cik tasukeecoklat : hahahaa..jawapan yg hampir tepat..woot~woot~

~..cik PriNCEss..~ said...

pijah : beb..ak dpt bunga..wawawa..;-P

uikss..da makin kurus ker??? tp nape aku rse mcm mkin gemookkk jaa..hahah..perasaan ko jer tuhh..aku oke laa sht alhamdulillah!!~~

~..cik PriNCEss..~ said...

cik dila : dia adalah org yg awk pick up en fon mse kat mid valley ari tuhh..ingt x???

~..cik PriNCEss..~ said...

liza razak : hohoho..jgn la begituhhh..nanti mtk mr.kudut belikan tok awk yer..[^_~]!!