Monday, August 8, 2011

Kini aku telah memiliki Virgin Coconut Oil (VCO)

Assalamualaikum,
hi semua..
today da 9 ramadhan!! hopefully jangan ada yang ponteng puasa lagi..ekeke..

hari nak hupdate cite pasal Virgin Coconut Oil (VCO). mesti korang pernah dengar en..en..tak pun ternampak ke? terbaca kat mana2 ke? tapi kebanyakkannya mesti korang terbaca kat blog btol tak. haaa..jangan nak tipuu..

hari ni dengan bangga lagi riaknya..eh silap bulan puasa tak leh nak bangga dan riak mcm begitu..hoho.. dengan ini secara rasminya aku telah memiliki VCO. Actually this is my 1st time nak try VCO ni dan pasni kalau berkesan aku akan hupdate lagi perkembangannya okee..

kat bawah ni ada sedikit penerangan dan kebaikan VCO..


Antara kebaikan VCO yang lain ialah
  • Melegakan pernafasan
  • Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
  • Meningkatkan kadar metabolisme pada seluruh tubuh
  • Memusnahkan organisma perosak seperti virus dan bakteria dalam usus
  • Mengurangkan keadaan mudah lapar
  • Mengurangkan kandungan lemak badan
  • Mengurangkan risiko sakit jantung
  • Mempercepatkan penggantian sel-sel mati
  • Menghilangkan parut
  • Melembapkan kulit
  • Haid menjadi teratur
  • Mengatasi menopous wanita
  • Sesuai untuk ibu yang hamil untuk mengatasi kesuburan wanita, lebih bertenaga (testimoni CPM)

eh, sebelum terlupa nak cakap mekaceehhh kat cik yaya kerana tanpa beliau aku tak dapat memiliki VCO..hihihi..

ok papai [^_^]

7 comments:

cik dyla said...

ape function VCO ni?

Cik Muda Sae said...

yunk..... ko bli kat ane nih? berapa regenye... aku ada terbaca kat blog someone ni pasal VCO ni tp dia tak la plak cerita scr detail kebaikan mende aloh lih...
no mujur ko lak bercerita... meh arr bg info dekat aku...wehew..mudah2han aku terjebak sekali kan....

~..cik PriNCEss..~ said...

dila : banyak funcionnya dan yg paling buat sy tertarik adalah dia boleh menjadikan kulit muka kita licin dan bersih dr sebarang jerawat, nido2 hitam dan yg seangkatan dgnnya..dan kalu awk nk tau lebih lanjut boleh klik kate page cik yaya tuhh.

~..cik PriNCEss..~ said...

sae : bli kat cik yaya harga dia RM39.90 + RM 6.00[postage]= RM45.90. nk lagi banyak inpo leh review kat page cik yaya tuh..dia ajen. .insyaAllah lau berkesan aku pon nk jd ajen gak lah..hihi..t bli kat aku tauu..

cahayaalai said...

salah satu nya...
haid menjadi teratur... gud2 :)

cahayaalai said...

"haid boleh jd teratur" hehehe

~..cik PriNCEss..~ said...

yurrrppppp..