Friday, March 4, 2011

Lupaa..OOhh..lupa..

Rasa tak lengkap jer hidup aku hari ini!!! pagi tadi aku duk tercari-cari mana perginya hp aku ini..da puas cari..tak jumpa pon..tiap kali berhentikan dekat traffic light mesti aku sambung cari lagi kat dalam beg, dashboard, dekat hujung2 kaki takde jugak..hurrmmmss..pelik ini!! sampai jer opis aku terus dail nO hp aku sebab nak kan kepastian samaada hilang or tercicir..ttba aku terdengar suara mak, aisshh...macam mana leh ada suara mak ini..hahaha..rupa-rupanya mak kata aku tertinggal hp atas kerusi..aiyakk!! cam mana buleh tinggal memang pelupa betol aku ni..papepon alhamdulillah hp tuh ada kat rumah dibuatnya cicir ke apa ke..aku ini dah lah ada penyakit lupa!!!!

last week, aku baru jer kehilangan specmata, aku tak tau sama ada miss place or tercicir..kes yang sama jugak, dahla baru seminggu jer pakai!! da terbang RM170!!! price yang aku dapat ini pon sebab ada sale masa tuh..kalau nak pergi buat balik mau cecah sampai RM250 - Rm300..waahhh..mahalnya!!!adduhh..kena tunggu bulan depan baru buleh tempah yang baru..

isshh...susah betol la kalau ada penyakit pelupa ini!!!! macam mana aku boleh jadi pelupa aku sendiri pon tak tau..hurmmss..mungkin faktor makanan kOt. Orang kata makan semut banyak sangat boleh menyebabkan seseorang tuh menjadi lupa 44 hari!! tapi aku makan nasi bukan makan semut..kalau ada pon semut tuh yang masuk kat makanan n minuman aku..bukan aku suka-suka nak makan dia..adehhhh...lupa Ohhh..luPaa..

2 comments:

cik dyla said...

tanda2 nak tua..hehe

~..cik PriNCEss..~ said...

haiyakk!!! sy masih muda lagii...br berusia 18 thn..ekekek..(~_^)//