Friday, March 18, 2011

Results final sem dah keluar...aarrgghhhhh takOttt akU!!!!!!


16.03.2011 adalah tarikh keramat bagi aku sebab--->>> result final sem da keluar!!!!!! takotnya..tibe2 aku rasa nebess giler..risau takot ada yang failure. Bagi aku setiap kali sem baru, setiap kali tuh la paper exam dia makin bertambah susah..aku ni dala malas baca buku time nak exam or ada test baru la terkial-kial nak bukak buku~~
nie result exam da keluar ni..macam mana nak check ke tak nak. Now nak check result senang je da boleh check secara on9..masalahnya pc aku ini buat hal la plak, da tuh malas lak g mengendeng kat pc orang lain..tp takpe jb g aku check..

............................................................................................................................................................................
.......

aku da check!!! hOOyeeee....aku lulus alhamdulillah walaupun study last minute,tapi macam tak best la result kali ini..pointer aku agak menghampakan...hurrmmmssss...

8 comments:

akmadablueberry said...

congratulation!! =)

~..cik PriNCEss..~ said...

tenkiuuuu...cik beri-beri..=)

tasukeecOklat said...

tahniah..!!!berkat aku bawak g tgk wyg sehari seblm wayang kan???hek hek hek..~

~..cik PriNCEss..~ said...

uikkss..adakah!!! ak mcm xingt pape jer..anywy thnx beb..

Cik Muda Sae said...

dah tengok ke result? camane?

~..cik PriNCEss..~ said...

hurrmm...wpn lulus tp agk mengeca en jugak laa...xcapai target!!

Cik Muda Sae said...

hehehe..cuba lagik tahun depan..huhu~ ke dah abis?

~..cik PriNCEss..~ said...

2mggu ag da start sem 5!!! inysaAllah kali nie nak wat yg terbaik xmo main2 daa...serikk wwOooo.....