Tuesday, March 8, 2011

Apabila aku berangan menjadi seorang mOdel!! ahakss..

kak meQ (cantik gilerr..)

Orang dulu-dula pernah berkata 'rezeki jangan ditolak, maut jgn di cari'..peluang datang hanya lah sekali maka kita kena grappp peluang yang ada depan mata kita tanpa membiarkan ia blah macam itu jer dan alkisahnya macam tuh la jugak yang terjadi pada aku bila cik tasukeecoklat offer aku jadi mOdel kepada kawan beliau iaitu akak meQ!! menurut cik tasukeecoklat ini, kawan dia baru setahun menceburkan diri dalam bidang kecantikkan, bayangkan setahun jer tapi tak sangka akak meQ da boleh ada anak murid, hebat tuhh siap buat kelas kecantikan lagi dan mOdelnya adalah aku haha..hasil makeOver yang telah kak meQ lakukan pada muka aku memang sangat memuaskan..cannteekkkk...terbaekkkkk wOk.. sampai aku sendiri xpercaya eh, ni muka aku ker??? nape nampak lain giler..huhu..sO kepada kOrang semua yang nak merasai hasil sentuhan ajaib beliau dan nak tengOk hasil maveOver beliau silalah melawat ke meQ Natural Makeup..selamat memview..(~_^)//

..ini aku ker??? (~_^)..

cik tasukeecoklat + sy

aksi spontan kami

pOsing bersama kak meQ


8 comments:

tasukeecOklat said...

aku pOn xtau meQ ade blOg dOw...hahahahha...neway,nape xhamek gmbr haku yg senOnOh sket??ahak ahak..~~

~..cik PriNCEss..~ said...

ade jer kOt!!! blog persOnal pon ada gak..ekeke..(~_^)//

alOoo..nOrm kate spOntannyer aksi..haha..okla tuh tantik perr..=P

tasukeecOklat said...

heh??iyO teh..!!!kih kih kih...~~
bOtOl ah tuh..wei ko mtk izin meQ ke nak letak pic cun die tuh kat blOg kO??ngeh ngeh ngeh

~..cik PriNCEss..~ said...

haha..mstyla blm..aku amek dr blog beliau jerr..ekekek..ag2..akak meQ mara kerr??

Cik Muda Sae said...

nape nampak lain giler... <---ayat sebenar, aihh, nampak cantik le aku..huhuhu~ ayat cover...!

mah : harus la dia buh gbr senonoh dia...kuikuikui... wey, meQ ni kawan ko ke kawan diana? pelik plak aku..

~..cik PriNCEss..~ said...

Cik muda: hahahaaa..mne taU nie..weekk..=P

Oitxx..mne der!!! aku main random amek jerr..waaaahhh..nie cik muda manyak jaat wOoo..

kak meQ ituh kawan nOrm, nOw da jd kwn aku jugakk..hahaha..[semenjak 2 menjak jd mOdel bidan terjun nie!! hiihihii.(~_^)//]

Cik Muda Sae said...

ko nak pg tgk muvie ke tak?

~..cik PriNCEss..~ said...

mstyla nak2!! bila????