Wednesday, March 16, 2011

Part 1 - CongratulatiOn my Luvly fwenn..muuahhh..(^^,)//

my shOrt update...---->>>>
*
*
tO my dear
fisha & ezzay,
Selamat Pengantin Baru semOga bahagia dan berkekalan hingga ke anak cucu..

suke sangat tengok pic korang berdua!!! sangat cantik dan teruja gilaa...jangan tak percaya pas tengok pic yang awk upload terus call cik kelip-kelip & enche kurl luck..nak share dengan dorang betapa suke dan terujanya bila tengok pic korang bersanding kat belah pempuan!!! n tak sabar rasanya nak tengok korang bersanding kat belah lelaki sabtu ini..hehe..luv u cik fisha..see u there gurl..(^_^)
*
[disebabkan sangat suke & teruja terus copy 1 pic ini..sebenornya nk copy dlm 2 3 keping tapi xpelaa..kang orang kate over plak!!! haha..anyway thanx yunk bg copy pic ini..sgt cantikk...]

4 comments:

cik dyla said...

mgu ni amek gamba dgn pengantin jum..

~..cik PriNCEss..~ said...

wahhh...tuh suda semestynya!!!! wajib bg kita..

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

lurve yu more yayunk..

~..cik PriNCEss..~ said...

thnnxxx dearr..