Wednesday, July 13, 2011

Dinner at Hotel Cyberview Lodge, Cyberjaya - Part 2

hi semua

masa untuk menghupdate blog!!..
lately aku sibuk la sampai tak sempat nak hupdate blog tercinta ni.
so sekarang ada masa cikit boleh la menghupdate..
hehehek..

ok stop gelakk..sambung story balik.

ingat tak aku pernah buat entry pasal Dinner at Hotel Cyberview Lodge, Cyberjaya. ingat x???? dalam entry tuh juga aku cite pasal kepeningan aku nak cari dress yang sesuai for dinner tuh and aku siap minta pendapat lagi..huhu..mekaceehhh kepada mereka yang telah memberikan pandangan dan pendapat..mekaceehh banyak2..

dan dengan mengambil kira buah fikiran dan pendapat kawan2, akhirnya aku berjaya mencari dress yang aku rasakan sesuai dan simle untuk aku gayakan pada malam tuhh serta sedikit sentuhan dari kak meQ telah merubah aku menjadi minah arab celopp jab..ekekek..thanxx akak.

nOwww.. let check it ouutttttt...gambar yg aku snap masa dinner tuh tapi xbanyak laa..tuh pon kelabu asap jer!! thanxx jugak pada cik normah sebab editkan pic aku niee..huhu..


<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Tarikh : 5 Julai 2011 (Selasa)
Masa : 7.45 malam – 11.00 malam
Tempat : Hotel Cyberview Lodge, Cyberjaya(GPS Coordinate, Latitude: N 2 55.440 Longitude: E 101 40.020)
Tema : Night of Glitter, Glam and Glitz


me with cik kun
*
*
hehe..bersama 2 jejaka yang bergaya ala2 artis barat..sorang da macam bruno mars, sorang lagi lda macam jason mraz da aku tengok..papepon korang mmg stylo la bebb..
*
*
aksi spontan kami bila berhadapan kamera..
*
*
with kak ika..she look so beautiful in black dress
*
*
aweks PA yg meletopp!!!
***

nOta kaki : everything ok, cuma makanan dia xbpe nak sedap laa...hurrmmss..kelaparan aku malam tuhh..

2 comments:

Cik Muda Sae said...

kirim salammmmmmm dekat bruno mars ngn jason mraz celop tu ehh......... wakakaka~

~..cik PriNCEss..~ said...

hahaha..wslm!!~~