Tuesday, July 26, 2011

Bila Aku Gila Bola!!!

Hi..

entah tak tau nak cakap macam mana
da puas aku cari
merata tempat aku pergi
dari uptown cheras ke danau kota pergi patah balik ke uptown shah alam
semata-mata nak cari sehelai jersi bola sepak malaysia cutting ladies long sleeve

adoi susahnya nak dapat
mana kedai yang aku pergi semua kata "cutting ladies da xde stok lagi"
sangat sedehh!!
rasa macam putus harapan jaa
dala tengah semangat berkobar-kobar nak tengok Msia vs Singapura!!!
mau tengok skuad harimau malaya beraksi secara live..

ok tinggal 1 ari saja lagi..
kengkawan mana mau cari jersi ni!!!!!


(Jersi Bola Sepak Malaysia Ladies - Hitam Kuning)


(Jersi Bola Sepak Malaysia Ladies - Biru)


Kedua2 jersi nie sangat cantik tp lengan pendek!!! yang lengan panjang punya da xde kuar daaaaa...nk jugak!!! nk jugak!!

7 comments:

SembangKongkang said...

cik princess carik kat padang besar, xpom carik kat rantau panjang...compom ada...kamis ni jumpa bukit jalil k,ultras kongkang pom turun jugak bg support...hehehehe

cik dyla said...

kalau jupe belikan kite 1 bole x??p kite nak itam kuning...kite pon cari gak p xjupe...

lengan pendek pon oke la..leh kai inner..kite tgok ade org kai yg lengan pjg mcm xcantik sgt la..

Cik Muda Sae said...

wey, carik dekat fb la...online punye... tak silap pakzue punye fb ada banyak....!! hihihi..lambat ngat carik oii..besok dah nak turun.!

p/s : ko pegi ke?

~..cik PriNCEss..~ said...

sembangKongkang : mak aiii..jaohhnya mne sempat nie!!!

ekekek..baeklah!!! kalau jumpa kat sana t bole belanja cik princess burger sebijik..xoxo..[^__^]

~..cik PriNCEss..~ said...

dyla : wOkeehhh..mlm nie kite nak g carik kat danau kota!!!

eh, lengan pjg punye cantik tp carik yg cutting ladies laa..tp da xde keluaran skrg niee..

~..cik PriNCEss..~ said...

hahahaa..cari da lame tp tiada yg berkenanan di hati loooo..kikiki..=P

mstyla pg!!!! haruss tauu..g ka??? kawtim la mne mau jmpa..

Cik Muda Sae said...

aku tak g la..haha..~