Monday, July 4, 2011

Rindu..!!~~

Assalamualikum..

hi guys..hik3..sihat ker???

dah lama rasanya aku tak hupdate blOg!!!

rasa rindu sangat nak menaip dan banyak benda yang aku nak coretkan di ruangan blog kesayangan ni tapi apa kan daya disebabkan kekangan masa dan kesibukan kerja yag tidak mengizinkan..ceewaahhh..hehek.

oke..1st at all aku nak cakap aku rindu sangat kat minah sorang ni, sangat2 rindu tauu..
beliau yang di maksudkan adalah cik kun iaitu my colleagues. sekarang nie cik kun da bertukar kerja kat Kementerian Belia dan Sukan (KBS).

dear cik kun,

semoga semakin success kat tempat baru kay. miss u so mucchhh laa, da duk kat tempat baru ni jangan malas ag tau, masuk kerja janga lambat and yang penting da buleh nak ngulor lagi cam dulu..hekhek..

guys, aku nak cite sikit pasal cik kun ni..
apa yang aku nampak la si kun ni seorang yang happy go lucky, manja, peramah and mesra dengan semua orang even orang tuh dia tak berape nak kenal tapi dia still buleh senyum. aku ingat lagi masa mula2 aku di tukarkan ke tempat kerja aku yang sekarang ni, she the 1st person yang tegur aku..hihi..

kun ni jugak suka makan macam aku..lalalalaaaa..~~
ktorang ni lau pergi mane2 misti singgah makan punya, pendek kate 24 jam makan jerla pastu sibuk mengomel da gemuk. keesokannya plak da sibuk nak pergi gym..hahaha..kelakar plak bila di ingatkan balik..

kun ni seorang yang kreatif tau
dalam unit ktorang ni dialah satu2 nya orang yang paling alert dengan besday
colleagues yang lain pastu dia kan wat kad ucapan selamat hari jadi dengan mengunakan barang2 recycle je. haa..hebat en tak payah nak bazir duit beli kad ag. aku sangat kagum kot sebab aku minat benda2 yang kreatif nie

aku sangat senang berkawan dengan si kun ni sebab dia sama macam aku, perangai gile2 remaja, kuat makan, suke blogging and suka wat hal sendiri..[tapi tak bermaksud ktorang nie tak tak bercampur dengan masyarakat cuma kadang2 tuh ktorang perlukan privacy]

pape pon beb, aku rindu sangat ngan ko!!~~
rindu nak breasfast sama..
rindu nak gelak sama2..
rindu nak gosip sesama..
rindu nak wat luahan hati ke hati..
miss u so mucchhhh laaa.....


nOta kaki : Rinduuuuuu juga pada si dia yang jauh disana......agak2 si dia tuh rindukan aku jugak tak????

4 comments:

kodok said...

hu hu hu..

rindu ko jugak.

byk dah berubah nie..

luv u beb~!

touched![ + _ + ]

aciklu said...

syepon rindu sgt kt awk

~..cik PriNCEss..~ said...

cik kun : luiv u tOo beb..!!~~
jgn lupa aku tau..

~..cik PriNCEss..~ said...

aciklu : haaa..rindu!!!! anda tuh sapa??? sedara kaa??? xoxo..(>_<)