Tuesday, July 12, 2011

Pindah

Hi

hari ini pindah tempat baru..

hehehe..seronok sangat semuanya serba baru. meja kerusi, laci, karpet pendek kate semua serba baru. rasanya lagi selesa kat sini ruang kerja pun sangat luas. setiap orang dapat patisyen sendiri tak macam dulu kena kongsi.

biasalah kan bila da pindah ni banyak barang nak kena packing fuhhh sangat letihh..tapi demi mendapatkan ruang kerja yang selasa dan arahan dari big boss jadi follow saja..pape pon mekaceehhh boss!!~~

selepas pindah sangat berselerak dengan barang yang da tak guna. [kalau tak sila unit lain da take over tempat ni utk sementara waktu]


tempat lama aku yang paling hujung tuhh ada logo MU
hurrmmss..akan merinduii tempat niee..~~


ok da ciap hupdate!! k nak sambung wat report stor ini..bOss da tanyee..huhu..papaii..

nOta kaki : kredit to kak ct for this pic..huhu..actually aku curik dr fb dia..ekeke..jgn mara kak lebiuuu...

4 comments:

Cik Muda Sae said...

nok... bile nak guna header baru tuh?

~..cik PriNCEss..~ said...

header yg mne????

Cik Muda Sae said...

lorrr...yg cik lululalang tu kot yg buatkan mcm princess tuh..!

~..cik PriNCEss..~ said...

Owwhhh...yg tuhh..hehehe..nk pakai tp xkne plak dgn tema kaler blog ak niee..hoho..