Monday, June 6, 2011

Melepakkan diri bersama Old tOwn White Coffee


last week aku telah melakukan satu aktiviti bebas iaitu melepakkan diri sambil menternak lemak di Old Town White Coffee!!~~ hehehe..ini adalah antara aktiviti yang paling aku suka selain beposing [pastu merungut kate da gemOk!!~~]

aku memang suka lepak kat Old Town sebab suasana sana dia yang ala2 60an gituh kan pastu decoration dalam kedai memang betul2 membuatkan aku seperti berasa di era 60an, yela dah nama pun Old Town enn dalam bahasa melayunya Bandar Lama atau nak lebih dramatik lagi Pekan Lama. So, that why la aku suka lepak kat sana..tambah lagi menu yang disajikan semuanya sedap2 belaka dan kebiasaannya aku akan order old town white coffee hazelnut & kaya and butter toast set double tau!!! ekekek..yang ini memang febret aku laaa..tuh time tak lapa sangat tapi kalau lapar biasa aku akan oder old town nasi lemak special takpun tom yam noodle crabstick!!! peeehhh...memang layann...


my febret drink old town white coffee hazelnut

kaya and butter toast kesukaan aku..nyummmnyumm..!!~~


tengok tangan tuh ada pensil en..masa ini nak amik oder tapi sempat lagi posing..ekekek..


(^_^)


buleh jadi model Old Town da aku nie..[hahaha..perasan suda]


kusyuk makan sampai tak pandang kamera..


sambil tunggu order sampai sempat lagi mam sebiji big apple!! huhu..


Jadi, pada korang yang suka makan macam aku boleh la try menu kat sana...pasti puas hati..(^_^)!!~
mekacehh kerana sudi membacaaa..k papaiii...


nOta kaki : balik ini nak cari juadah untuk berbuka puasa petang nie...

6 comments:

cik dyla said...

huhu..kite xsuke makan kat old town sbb kite xminum coffee and makanan pon xsedap sgt la bg kite..p roti bakar tu mmg layan la...

and 1 ag..yg best sket kat old town sbb leh on9 free!!hehe..

~..cik PriNCEss..~ said...

huhu..lain org lain tekaknya..kita rasa ok jer!!! ekekekek..meehoon siam wtih fried chicken die pon sedap tau!!! t awk try laa...

yurrppp...yg tuh tdk dinafikan...bole on9 bile2 masa tnp batasan kot..(^_^)

Cik Muda Sae said...

wow...hot la skang...kahkahkah...~

~..cik PriNCEss..~ said...

hakhakahakk..hOt la sgtt..

xxx said...

xajak owg dahpon

~..cik PriNCEss..~ said...

Oppss..alamak terkantOi sudaa!!~~ ekekekek...