Wednesday, May 11, 2011

Sesak, Sakit dan Tersepit..!!!

Bila rasa terasa sesak, sakit dan tersepit!!!!
pernah tak korang rasa macam aku rasa sekarang ini
rasa bosan, tension dan rasa nak lari semua masalah yang ada
tapi sampai bila dan yang pasti kalau aku lari adakah ia dapat menyelesaikan masalah yang sedang aku hadapi sekarang nie...
hurrrmmmmssss.......~~~~


nota kaki : aku nak balik rumah!!!!! tak nak buat keje boleh x????

5 comments:

cik dyla said...

huhu...jadi pening..

Cik Muda Sae said...

boleh je,,,,,,tak pon join contest ni ha...

http://sipenyapuburuk2.blogspot.com/2011/05/mummysyafie-giveaway.html

~..cik PriNCEss..~ said...

dila : huhh..sgt memeningkan!!!~~


cik muda : haiyyaakkkk..contest lagiiiii....hihihi..

lady mOrgana said...

oit..aku tukar web addres aku lagik..kali ni confirm da xtukar da...sile tukar kat blog awak ek??
http://apeakurasa.blogspot.com

~..cik PriNCEss..~ said...

hahaha..ok beresss!!~~