Saturday, May 14, 2011

Cik Princess vs Heliza Helmi

seronok kalau berangan nie kan!!! korang boleh berangan apa je yang korang suka..yela, bukan kena bayar pun kan malah tak dikenakan sebarang cas pun..ekekek..so, today aku nak berangan jadi cOmey cam heliza helmi!! korang kenalkan sape heliza helmi??? lau tak kenal lagi mehh sini klik --->> sini..[haa..tapi tipu la kalau tak kenal en..en..!!]

jOOmmm..layan aku berangann...~~
korang tengok cantiknya la si heliza nie, dala cANtik, cOmey, gebu. memang sape dapat kawin dengan dia bertuah gila!!! [kalau aku jadi laki, aku ngorat da daq heliza nie..huhu..] ok, sambung story balik..aku berangan nak jadi macam dia sebab dia nie walaupun dah jadi selebriti tapi dia tetap masih mengekalkan imej muslimah..aku memanf respect la sama nie cik heliza helmi n kalau korang minat gila kat dia bole la like fanz page heliza helmi..~~
*
*
bulat gila mata dia..suke2!!
*
*
post yang sangat comeyyyy....

feminin habisss sehhh
*
*
huiisss...manjanya posing niee...huhu...[cik heliza sila ajar sy posing cmne lehh..(~_^)]
*
*
yg nie pic sy..hahaha..ada gaya tak nak posing cam heliza tuhh..[sila jgn muntah yerkkk...hahahaha...(^_~)!!]

Okk..da habis berangan!!! nak siap2 balik kg niee..papaii..


nota kaki : pernah pergi test shoot tok majalah dara.com tapi sedeyyy tak terpilih pon!!! sebab aku tak comey cam heliza kot..hihihi..~~

4 comments:

Cik Muda Sae said...

erkk..same ke?

Scha Ariff said...

hahahaha..cantek cantek.. aku doakan ko jd lebih seperti heliza.. comey..huhu..idola la nie..

~..cik PriNCEss..~ said...

cik muda sae : hahahaaa..nama pun berangan!!! mestyla tak sama niee..

~..cik PriNCEss..~ said...

scha : aminnn..heheh..mekaceeeeehhhhh dear..(^^,)!!~~