Tuesday, January 25, 2011

I want tO be like them

mEreKa kini sangat terkenal!! mereka sangat berpengaruh, mereka mempunyai jutaan peminat yang ingin jadi seperti mereka!!mereka di anggap sebagai role model oleh remaja kini yang kan meningkat dewasa especial yang meminati musik..mereka mempunyai cara dan penampilan yang tersendiri, malah mereka telah beberapa kali memenangi pelbagai anugerah dalam industri musik tanah air..waahhh kagum niee.
Dan aku!!! aku mahu juga jadi seperti mereka, maksud aku inginkan bakat yang mereka ada iaitu bakat bermain gitar
!!!!1 hahahahahaa...jangan tak percaya, aku pernah berangan2 kalau da pandai main gitar nanti aku nak mainkan lagu "Kau Ilhamku" nyayian man bai..wpun lagu ini da boleh di kategorikan sbg lagu old school tp aku ttp suka lagu ni sb lirik sangat menarik & kalau dihayati betol boleh sampai tak tido malam laa..haa..kenapa aku pilih lagu ni kan banyak lagi lagu lain yg best2..jeng..jeng..jeng..sbnya ade cite disebalik lagu tuh dan biarlah hanya aku dan orang yang mengenali aku jer yang tahu akan kisah disebalik lagu tersebut!!!! hihihhi..[sempat nk prOmate lagi]
Ok back tO the stOry, kat rumah aku memang memilih sebuah gitar kapO
k warna hitam merah macam yng kat sebelah ni!! tp sayang aku tak pandai nak main laaa...kalau setakat petik hentam krOmO tau laa..aku ciap da beli buku "cara2 bermain gitar" tp malangnya aku tak paham langsung kod2 yang adala dalam buku tuhh..sO, macam mana aku nak pandai!!! salah satu lagi faktor yang membuatkan aku tak pandai2 sampai sekarang main gitar adalah cikgU!!! kalau takde cikgu macam mana nak pandai..orang kata kalau nak pandai kenalah berguru, ini guru pOn xde..sedeyy tOl!!!! hurrmmm..kepada sesiapa yang berkenaan or siapa2 jerla yang rasa bermurah hati nak ajar akU!!! sila2 kan la yerkk...hehehe...khidmat anda amat diperlukan..~~

sEkian, dari aku cik princess..(>_<)~~

8 comments:

Cik Muda Sae said...

jom, aku ajar ko..ngee~

~..cik PriNCEss..~ said...

hehehe..pandai ka??
meh main lagu Oh bulan tOk aku dlu..

pinkydablueberry said...

lau ade gitar tp xpandai men, humban saje la dlm kolam..hehehe..blaja la ngn cik sae..die ari2 men kan gitar smpai aku ngn scha tetido..hehehe..kan cik sae??? =p

~..cik PriNCEss..~ said...

haiyakk..lau maO humban dlm kOlam cmne cik princess mau blaja mehhh..huhu..

uikss...serius ka?? sae reti maen gitar..sOk b4 training futsal per kate kite ramai2 sOh die maen lagu Oh bulan..hihihi...aci x???

kun said...

oke nanti maenkan untuk aku..

hehek.

~..cik PriNCEss..~ said...

sudah semstyunyaa..lau kau da terer kO ckp jer nk lagu ape!!! knfm aku maen en..lau aku xreti jugak..aku pasang en lagu tuh bg ko dengar ek..hihihi..

cahayaalai said...

sejam rm50..ok?? haha..
ada free time...bw gitar & buku..sy tunjuk how to stat learning playing guitar... orait?

yg penting ada jiwa & ada smgt yg kental.... :)

~..cik PriNCEss..~ said...

aiyrkkk..mahalnyer 1 jam rm50!!!
xmO arghh..hihihi..

uiksss..serius ka!!! mau ajar niee..sila ajar smpi sy jd pndai tau..hehehe..(>_<)~~