Tuesday, January 25, 2011

Award 2011 tOk sy!!! heheheee...tenkiuu..cik kema..(^^.)

mOrning guys..hOw are u tOday...gud???? huhu..pagi cmni nk wat keje pOn xmOOd, Oleh itu jOmm kite layan blOg dluuu...(^__^)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

b4 nk dpt award ni kne jawab dlu sOalan2 dibawah niee..jOmmm kite layaannn...

1~ Ucapan Anda ?
thnx tOk cik pinkydablueberry sb tag mak nie, wpn sekian lama cik beliau tag br hari ini aku de mOod mau jwb..huhuhuu..mekaceehhhh yerr..(>_<)

2~ Berikan 4 ciri gurl/guys idaman untuk dijadikan wife/husband
ciri2 ek, hurrmmm..secara fizikalnya aku suka yg tinggi, kulit cerah cikit dr aku [almaklum la tuan empunya diri xberapa nak cerah en], yg penting ade lesung pipi sb t aku nk la anak aku kuar je putih gebu pstuh ade lesung pipit..hahaha..berangan sehh.. dr segi perwatakan en plak aku nk yg memahami, sabar & tahan dengan perangai aku yg macam daq kecik nie..huhu..[daq kecik ker??? 24 da kOt!!!!] pstuh die plak mstyla ade pegangan agama sb aku nk bakal suami aku t dapat membimbing aku n anak2 kami..yela nk jadi ketua keluarga bukannya mudah oleh itu ilmu agama sgt penting dlm mencari ciri seorang suami..

3~ Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang.
bertOlak ansur n mesty ade give n take & sabar itu penting juga nk kekalkan relatiOnship yg ada

4~ Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta?
mistyla pernah!!!! ciap save as ag tp x sempat print!!! baca pOn x..simpan jela dlm pc..huhuhu..ntah bila nak baca pOn xtau..(~_^)

5~ Letakkan 10 link pilihan anda dan tell them they have won this award
..cik dila..
..cik fisha..
..kun-kun..
..sofia..
..mika..
..cik mira..
..cik yaya..
..suria amanda..
..sembang kongkang..
..manot..

8 comments:

Cik Muda Sae said...

ade lesung pipi ~ macam shaye...!!

~..cik PriNCEss..~ said...

Eh, kamO ade lesung pipit ka??? xnmpk pOnn...da tenggelam ek..hihihihii..

kun said...

hakhak. ~!! xya lesung pipit pun xpe t anak ko lahir ko tekan2 pipi die kasik tenggelam cket..

cik dyla said...

hakhakhak..tahniah2...da dapat award..hihi..

~..cik PriNCEss..~ said...

mekacehh..mekacehhh..meh ler jwb tag nie and anda akan dpt awrd spt di atas..(^_^)

~..cik PriNCEss..~ said...

kun : OOhhh..cam ek..ish..ishh..tau kecik2 ag, ak suh mak ak tekan kt pp ku ini biOr nmpk lesung pipit..huhuhuhhh..

Cik Muda Sae said...

siut...sempat g ngate aku....

~..cik PriNCEss..~ said...

kuikuikui..xmO mara naa...t kena jual..weekk...=P