Wednesday, July 1, 2009

aku kembali lagi..

Assalammualaikum...

wahhhhh...rindu giler kat page aku ni..rasanya mcm terlalu lama aku tinggalkan diary aku ni..
hampir sebulan gak la aku tak update blog..selama sebulan ni mcm2 kisah suka & duka yg aku lalui n xkan dpt aku lupakan..disbbkan kesibukkan diri aku ni, aku langsung xde time nak update blog..anyway, dikesempatan ni aku nk wish "SeLAmat PEngANtin BaRU kyg & aBaNg K" semoga panjang kekal ke anak cucu..hehe..ble nk jd nak jd mak udak ni??? aye da xsbr nk dpt ank buah!!! hehe..=P

pada eika plak, tahniah sbb da dpt keje br, tp ko skrg da dok N.9, errmmm...msti snyikn ko xde..papepun, jge dri kat tmpt org ek..keje lek lok tau..=]

angah plak..hAPpy bELAted besday..da tua da..hehe..xlame lg nk jd bapak budak..huhu..tahniah..n jge k.ngah lek lok tau..

tak lupe juga pd aBAh yg tERsaYang..hAPPy besday..semoga pjg umor n dikurniakn kesihatan yg perpanjangan..Aminnnnn..

aku jugak nk gtau yg aku da dpt keje, kontrak dgn gov 6bln, wpun kontrak 6bln aku terima n syukur alhamdulillah aku da bekerja semula n aku happy sgt..thanks to Allah atas rezeki yg diberikn ni..aminn...

uikss...sdr xsdr cpt jer mse da time, i have to go now..actually terlalu byk aku nk cite tp xpela, biar aku abadikn dlm ingatan n kenangan aku sendiri..
t lau senang aku cite lg k..
kla nk chow ni..byee...

4 comments:

dyla said...

wahhh..akhirnya....
muncul jua...

welcem back...
pasni rajin2 la update cite terbaru dr putrajaya tu ek...

kalau jupe kwn baik kite kat sana kim salam byk2 kat dia...
p yg penting duk sana jgn lupa kita tau!!

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehe..t.q..t.q..=)

orait jer..tggukn kemunculannya..hehe..=P

uiks..kwn baik???? baik ker??? pape pun sy xnk terlibat pape ek..

errmm..insyaAllah..xlupa..friend 4ever right...

dyla said...

kwn baik ker???? "BAIK" sgt2..

ok..friend 4 evar n evar....

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

yes my dear..4 ever n the end..=]