Thursday, March 29, 2012

Cerita Pasal futsal

Bila bercerita pasal futsal!! tiba-tiba aku rasa nak flash back zaman kegemilangan masa join team futsal bppa utk mesca 2010. Bila imbau balik kenangan tuh rasa rindunya nak main futsal balik, yela kan da hampir setahun lebih aku tak main last masa game futsal mesca  2010 tuh jela..haaa..lama en..mau tak rasa rindu katanya..
dan sekarang nie bila tengok gambar2 masa mesca 2010 tuh lagi la bertambah rinduu..



tO : Geng team futsal Wanita bPPa 2010,

Assalamualaikum..

bila korang nak buat training futsal lagi?? game futsal mesca 2012 korang mesty join en..hee..bila wat training tuh sila2 la jempot sy yerpp..kikiki..bkn apa cuma mau lepas gian nak sepak bola bersama korang2 semua..heee...

walaupun sy nie tak seterer cik blueberry menahan bola, tak lincah cik an menghantar bola dan tak sehebat cik muda menghalang bola dari masuk ke gawang gol kita tp sy tetap nak main jugakk..hihi..

sekian dulu warkah dari sy ,
Cik Princess..^_^




4 comments:

SembangKongkang said...

wahhh...hebat cik princess...kami nk beli bleh??

Cik Muda said...

oi oi oi..semua dah berlemak dah...tak larat nak lelari kejar bola... huhuhu~

tol lar dah lama dah tak main... semua cam bizy jew...

~..cik PriNCEss..~ said...

SK : hahahaaaa..hebat bersorak jaa boleh laa..=P

Cik Muda : kikiki,,byk lemak laa kne slalu training kasik buang semua lemak2 yg ade tuhh..weii..ko xjoin futsal mesca thn ni ke??

~..cik PriNCEss..~ said...

SK : hahahaaaa..hebat bersorak jaa boleh laa..=P

Cik Muda : kikiki,,byk lemak laa kne slalu training kasik buang semua lemak2 yg ade tuhh..weii..ko xjoin futsal mesca thn ni ke??