Thursday, March 22, 2012

Jom Isi Ke Cuepacs!

ATTENTION!! ATTENTION!!
JOM KORANG
PAKAT RAMAI-RAMAI ISI DETAILS CEPAT2 & HANTAR SEGERA AGAR CUEPACS JAGE KEBAJIKAN KITA SEMUA (:

GOOD LUCK AND ALL THE BEST!!



NAK TAU LEBIH DETAILS
tengok bawah
*

*
*
*
*

KAKITANGAN / PEGAWAI KONTRAK Isu pekerja kontrak telah dibawa oleh CUEPACS ke pengetahuan Y.A.B. Perdana Menteri baru-baru ini, di mana CUEPACS menggesa kerajaan menyerap kesemua kakitangan kontrak ke jawatan tetap tanpa syarat.

Sehubungan dengan itu CUEPACS diminta kemukakan logistik dan bilangan pekerja kontrak yang masih berkhidmat di dalam sektor awam.

Kepada semua kakitangan / pegawai kontrak sila kemukakan butiran seperti: -
* NAMA;
* No. KAD PENGENALAN;
* PENEMPATAN; dan
* JAWATAN anda kepada: -

Sdr. AWAIS AL-QARNI BIN OMAR
Setiausaha Kehormat kesatuan Jurubahasa & Penterjemah
(yang juga merupakan Ahli Kongres Tetap CUEPACS)

Di talian : 03-6209 4093 / 019-344 6403
(emel : jurubahasa@gmail.com)

Selewat-lewatnya pada 23 Mac 2012.

Untuk maklumat lanjut sila layari blog rasmi Kesatuan Jurubahasa & Penterjemah dihttp://myjurubahasa.blogspot.com

HARAP MAKLUM

4 comments:

akmadablueberry said...

utk makluman suma..email tu hanya utk org skim L shj..bukan utk N..sila tgk satu post dlm blog penulis tu..after aku email baru pasan dia buka utk pegawai n kakitangan skim L..huhuhu..

SembangKongkang said...

ala cik princess untuk kakitangan gred Perundangan dan Kehakiman je la...huhuhuhuhu

~..cik PriNCEss..~ said...

owhh..yeke hee..nampak sgt xbc habis en..tp papeon BP da buat surat n 4wrd nama2 daq kontrak. now ngah tggu maklumbalas dr CUEPACS.

~..cik PriNCEss..~ said...
This comment has been removed by the author.