Wednesday, September 14, 2011

Cerita Raya 2011 : Trip beraya bersama xform 6 SMK Hulu Kelang.

Assalamualaikum..

Hi guys..

petang ni tetiba rajin plak aku nak menghupdate blog pasal Cerita Raya 2011
bila wat blogwalking jer sana sini blogger duk bercerita pasal raya!! aku pun nak juga..hihi..walaupun da nak hujung2 raya baru nak hupdate tapi ade aku kesah rayakan sebulan ..ekeke..

Cerita Raya 2011 ini aku mulakan dengan kisah trip beraya bersama xform 6 SMK Hulu kelang!! waahhh tajuk jer da macam gempaq..ekeke..

last week aku telah di invite oleh encik Z a.k.a ketua atau kepala Trip Raya ktorang. every year ktorang akan wat trip ini dan ni adalah trip yang ke-3 memandangkan da 3 tahun ktorang jayakan trip ni.

tengok pada penyertaan trip raya kali ini ok la sama mcm tahun2 suda!! mulanya mengikut perancangan awal berkumpul dekat rumah lutfi kul 12 tgh ari, pastu terus bergerak ke keramat, puchong, lembah jaya dan destinasi terakhir ampang. tapi memandangkan jalan tersangatlah jem samapi kereta pon tak gerak. ktorang sempat beraya 3 buah rumah je!!! tapi tak kesahlah walaupun 3buah rumah jer tapi ktorang semua dapat berkumpul dan berjumpa semula dan itu adalah perkara yang sangat besat bagi aku. yela bila da jumpa masing2 duk tanya kabar2 dan perkembangan masing2 pastu plak imbas imbas kembali kenangan indah masa kat sekolah dulu memang tak boleh lupa kot..kiki..rindunya nak balik semula..

ok da storykan jom layann gambar yang sempat aku snap guna kamera hp cap ayam jer..zaaaaassssshhh...
*
*
aku yg da get ready lagi bersemangat waja nak g beraya nie..
*
*inilah die encik Z yang aku kate tuh..ketua segala ketua..kiki..dulu masa kat sekolah die nie ketua pengawas
*
*
mali, lutfi dan irman
*
*
gambar terakhir..kami yang gojess nie..hihi..sebalah kiri tuh ina, aku, dila dan nik nadia..
da lama sangat kot tak jumpa dorang nie semua..rindu..tuh jumpa terus abadikan kenangan bergambar dengan diorang..[^_^]!!~~
*
*

sekian dulu Cerita Raya 2011 dari aku!! t rajin2 aku hupdate lagik ek..tuh pon kalau ada yg sudi nak baca..hoho...k papai mekaceeehhh kerana sudi membaca..lebiuuuu guyss..

4 comments:

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

ai dear... fOrm 6 tahun biler??? SMKHK dulu sekOlah i gak ^^,

~..cik PriNCEss..~ said...

really!!! hehehe..tahun 2005-2006..
awk tahun bile??

SembangKongkang said...

KITORG FORM 6 JGK...TAPI TAHUN GAJAH...EHEHEHHEE

~..cik PriNCEss..~ said...

hahahaa..sy blm lahir lagikk...