Wednesday, April 28, 2010

SUatu PETang ...

PAda suatu petang yang damai, angin bertiup sepoi-sepoi bahasa di iring hujan renyai yang membasahi bumi. Aku yang seperti biasa berjalan pulang menuju ke keta dengan harap nak cepat sampai ke uma coz mau layan cite adam maya!!! sampai jer kat keta, aku terlihat akan sehelai kertas putih yang baiknyer diselit dekat viper keta..dalam aty aku bertanya gerangan apakah kertas itu???? da sampai dekat dengan keta baru aku tuh kertas ape... haa..korng semua msty tau en..kertas ape ag lau bukan surat cinta dari Perbadanan Putrajaya!!! Ohh..tidak AKu kena SAMAN!!!!! jeng..jeng..jeng.. tp apa mau bikin sendiri yang salah parking keta merata..padan muke aku..sikalang sape mau jawab..sendiri mau ingat laa cik Princess..=S

8 comments:

~..natakafisha..~ said...

hahahahahah...
klakar je..
apasal awk p park kt tempat larangan??
akekekkekeke...
kan dah melayang g wet..
hehehehhe

~..cik PriNCEss..~ said...

aiyakkk...gelak yerrkk..
mne la kite nk tau kne sama kt ctu sb org lain elok jer parking sy pon follow jerla..huhu..last2 dpt surat cinta lakk..aiyak..terbang ag wet kitee..

~..natakafisha..~ said...

heheh..
x pe..
nk uat cane..
tp ok gak pe..
leh dapat pengajaran..
hehehheh...

~..cik PriNCEss..~ said...

pengajaran yg sgt bermakna...pstu tobat nk parking kt sne ag..=P

SembangKongkang said...

cik princess parking je kat alamanda

~..cik PriNCEss..~ said...

enche sembang kongkang : aYoyooo..jaohnyer!!!! penat sudah mau jln niee..

~..natakafisha..~ said...

alamanda bukan pakr dah tu..
kena beli ole2 tuk za skali...
heheh

~..cik PriNCEss..~ said...

hahaha..ole2!!! t kte bli lolipop tok za nk..besar punyer..hik3..~~