Monday, April 12, 2010

Skodeng Blog Orang..

Hahahahaha...rasa cam nak gelak guling-guling je tp xleh laa kan t kotor lak baju baru aku nie..huhu...aku sebenornyer baru jer bis menskodeng blog nie..hahaha..kelakar beb..entry nyer menarik tapi sayang coz dah lame xupdate!!!

hurrmmmmmmm.....(sambil mengeluh3x~~)

wahai tuan yang empunya blog nape xupdate, aku da rase best n syok lak nak view blog anda..oleh yg demikan, diharap anda akan mengupdate blog anda selepas nie ek..huhu..=P Tapikan aku de 1 soalan nak tanya laa..KONGKANG tuh ape???..even dalam FB pon aku terlibat kelibatan perkataan yang sama!!!!! hurrmm...musykil..musykil!!!!..
Papepon nice blog..(^_^)

6 comments:

SembangKongkang said...

salam...kami dari sembang kongkang mengharapkan sokongan dari pihak cik..terima kasih...terharu rasanya...first time kami suma menangis depan pc...dah lama org tak tengok blog kami...kadang2 kami tulis blog, kami baca, kami komen, pastu kami gelak sorang2....sedih mengenangkan masa silam semasa blog kami tak dikenali org...tolong la cik sokong kami...baca citer kami pastu komen...kami sedia menerima komen cik yang mebina tu...cik doakan lah kami smoga idea utk tulis blog mencurah2....bukan tak nak update tp seperti yg dikatakan tadi..tulis,baca,komen,gelak suma kami...hu3(sedih woooo)

SembangKongkang said...

terima kasih cik...rasa terharu..dah lama org tak tengok blog kami...

~..cik PriNCEss..~ said...

wslm..firstly nk say sorry pd team sembang kongkang coz telah mengskodeng blog korg..huhu..=P jg mara ek..

2nd...waahhh nk ckp nie,pjg btol komen korg da mcm nk bg ucapan ABPH plak..hik3..~

3rd...rjin2 la update blog ps nie ek..leh sy skodeng ag..(^_~)

SembangKongkang said...

wat cik diana....skodenglah...kami sedia diskodeng lagi........

~..cik PriNCEss..~ said...

wokeehhhhhh....sudah tentu sy akn skodeng agg...tugguuuu jerla komen2 bernas dr cik princes nie ekk..hik3..~

iDAN said...

Sdr SembangKongkang;

Rajin klik blog yang ramai pengikut, lepas tu lontar barang sekit komen; insyaAllah lama kelamaan akan ramai pengikutnya.

Saya pun berangan nak kumpulkan ramai pengikut tapi memang terlalu banyak blog org kita ni... buat blog kita tenggelam. Bagaimana pun jika dah ada Cik Princess peminatnya teruskan menulis!.