Wednesday, April 14, 2010

jOm Pakat rAMai-rAmai2 jOIn aKtiviti BERKAT..

Sekarang nie kat Opiz aku sibuk ngan mcm2 aktiviti BERKAT. Antaranya senam tari anjuran Biro Kebudayaan & SOsial, Biro Sukan dan Rekreasi plak der anjurkan pertandingan badminton, bola tampar mcm2 ag la games yg dorg nak wat..SElain tuh jugak Biro Penerbitan dan Publisiti pula akan menerbitkan atau dgn erti kate lain publishkn iklan2 bg setiap aktiviti yang telah dirangka oleh Biro-Biro lain dengan tujuan promosi manakala Biro Ekonomi pula ditugaskan untuk menjana pendapat BERKAT dan yg terakhir sekali Biro Kebajikan dan Kerohanian, kebiasaan aktiviti yg dianjurkan spt memberi sumbangan kpd warga BPPA iaitu yg menymbut hari lahir, berkahwin, kematian disamping melakukn aktiviti-aktiviti yg membawa berkat contohnya qhatam al-Quran pada bln ramadhan..^^, hehe..hebat en.. Haa..Lau korang nk tau, ahad ni akan di adakan pertandigan boling anjuran BPPA..best wOO..tp syg aku xdpt join coz aku der class this weekend, on monday plak der pertandingan karaoke kt E12..nie kursus tok warga BPPA jer..dengan slogan "Pencarian Bintang BPPA" dengar2 khbar ramai gak penyertaan tok pertandingan karaoke nie, hadiah yg ditawarkan pon lumayan..huhu..psni knfm rmai yg nk msk nyerr..ag pon wat ps office hour..

KEPADA WARGA BBPA..
ape tunggu ag jom la pakat ramai2 kite join semua..pulun abis2..sape ag nk join lau bkn kte en..hahaha..cayok..cayok
..^^,

4 comments:

SembangKongkang said...

cik princess, kami suma terer karaoke...suma crew SK ada bakat dalam nyanyian.kami ada album tau...Sembang Kongkang Vol 1 tp baru sorang je beli..tu pun kami paksa dia beli..kami cekik leher dia suh dia beli baru dia beli...ha3

~..cik PriNCEss..~ said...

enche editor : fuyyyooooo...da der albm ker??? hebat2..tp en nape xe dlm pasaran pon!!! msty lagu2 yg crew SK nynyikn xbest ataupon dgn kate lain mmg xsdp lngsng la..hik3..~~ pstuh plak org yg bli albm tuhkn ciap kne pkse ag cian org tuh enn..hakhakhak..(~_^)

iDAN said...

aftif nya kelab di ofiznya.. dulu sy pernah jadi AJK kelab kat fakulti; bukan mudah nak jayakan sesuatu aktiviti itu; bila diberikan tenaga baru kian senyap...

kami dulu rajin buat hari keluarga di luar fakulti, biasalah sampai ke PD atau Melaka bermalam di sana; sekarang nampak senyap sepi!...

sy lama juga jadi pengurus penerangan & penerbitan buat iklan bena tu semua amat mencabar rasanya tak kurang enam tahun sy berkelab; lepas tu bosan pun ada!.

~..cik PriNCEss..~ said...

idan : huhu..btol tuh..mmg aktif giler..^^,

actually bkn mdh kite nk jayakn sesuatu program or ape jer aktiviti lau tnpa sokongan semua pihak..lau ikot kn mmgla penat n byk keje tp hasil die best n memuaskn..