Monday, August 3, 2009

Updated 1

Assalammualikum to all bloggers...
hope korg semua sht slalu, wahh..rsanya da semkin meriah home page blog aku dgn cite terkini korg semua..hehe..kla today aku nk post cite sal update..agak2 free tuh rjin2 laa melawat page aku ek..

kite starting from my study, rse cm kjb jer mse brlalu..sdr xsdr da Final Exam!!!! wwaahhh cuak siot..4 korg pnye info utk 1st sem ni aku amik 2 subjek jer, BM Pengurusan & Titas. msti korg ingat aku leh target enn..yela 2 subjek jer..tp sbnrnyakn tuhan jelah yg tau..aku dala xbc ape pon..actually bkn xbc lngsng cume bc gitu2 jer..aku pon xtau laa, time aku nk bc buku tuh ader jer yg mengacau..last2 aku tah kemana buku tah kemana..tp pape pon aku da try de best n hopefully result yg kuar t xla mengecewakan aku..korg doakn same yekk.. comeup saturday ni aku de exam paper Titas so wish me luck guys..

k now kite msk cite bab pose plak..hehehe..pelik en, pose lum lg tp da cite sal pose. aku nk cite sal pose gnti sbnrnya, alhmdulillah aku da bis gnti pose..last aku pose ari selasa lps, kbtln dila pon pose same..hehe..kami pon ape lg wat plan la nk bebuke together2, yela msing2 da keje tmpt lain2 n jrg jmpe, so nila msenya nk bersembang, bergosip n mcm2la..hehe..aku n dila da deal nk jmpe kat seri kembangan, kami bkn b2 tau tp b4 di temani oleh pkcik kamarul & pkcik zul..dorg bwk aku n dila bebuke kat restauran Paradise Kembangan, ps bebuke..msing2 da kekenyangan, pkcik zul suggest g putrajaya..amik angin mlm..aku ngn dila on jer..hehe..almklumlaa kami ni kaki jln..hehe..posing2 lg..korg tgk la sndri pic yg aku upload tok tatapan bersama..checked it out..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



5 comments:

dyla said...

ish..
study la...
jgn merayap jew...

dyla said...

ish..
study la...
jgn merayap jew...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehehe...study..study gak..
merayap..merayap..gakk..
bak kate org tua2..sambil menyelam mnm air..=P

Shaharuddin Othman. said...

wa caya....posing abih adik diana ni....belajar baik2 yee...jgn nak suke je....selamat berjaya...u on the best...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hikhikhik...t.q abg din..=)