Monday, August 17, 2009

Updated 2

Hari ni genap 4ari aku balik dr pemantauan, fuhhh..letihnya bdn tuhan jerla yg tau!!! actually last week aku terlibat dgn program pemantauan bersepadu negeri perak selama seminggu..aku dgn 2 lg org kwn di tugaskn memantau 19 buah sklh yg trltk di 3 buah daerah yg brbza..haaa...korg bygkn..mlm plak ktorg kn keja gak..smpai lwt mlm lg!!! lth xingatlaa..nk di jdkn cite, aku plak xbpe sht mse tuh batuk n flu lg (but not H1N1 k..) hehe..tp pape pon aku hppy & enjoy bcoz dpt timba pengalaman br, dpt knl dgn bdk2 dr dept lain..hehe..ktorg ni nme jer 1ofis tp xpnh knl 1 sama lain..then, ble msing2 da trpilih tok program ni..br la nk sempat tok knl!!! huhu..tp pape pon korg smua mmg sporting guys..

kla, kalo aku nk cite n taip satu2 knfm xkn abis cite aku ni..so, aku uploadkn pic kt bwh ni sbg tatap korg..huhu..xbyk sgt pic yg aku amik, coz use my camera fon jrkn..nk lg byk de kt camera mmbr aku tp amik lg..hehe..nk di pendikkn cite aku upload mne yg ade jerla ek..
*
*
*
*
*
walaupon sibuk ngah semak report sklh, aku still bole wat peace
*
*
cik kay & en arif yg konon2 bz smpai x pndng camera pon..hehe..mmg bz pon sbrnya
*
*
aku n cik kay ngah wat interview skit kt abg guard ni
*
*
sesi soal jwb oleh pgwai ppd dgn ane tuh smbil di prhatikn en arip
*
*
aku yg ngah sibuk mnyemak rekod tok sklh brasrama
*
*
me n cik kay..hehe..sempt posing lg tuh..wait pengetua smpi
*
*
hehe..aku nk turun tgga pon nk amik gmbr ker????
*
*
ktorg semua brkmpul kt blk daq2 laki tok wt solutions tntg penemuan semasa pemantauan dijalankan
*
*
ni antara muke2 yg da nk tingtong, trmsk la yg ats katil tuh..hehe..ktorg discuss smpai 4pg tuh..


..The End..

4 comments:

dyla said...

uik...
meriah2..
da mcm cikgu skola pun ade gak ni...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hehehe...mestylaa...best awk..hikhikhik..=P

Shaharuddin Othman. said...

Hi bestnya adik diana kan....mesti seronok.....hua...hua...hua....

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hikhikhik..best giler..