Sunday, May 17, 2009

Aku & Asigment


Bismillahirrahmanirrahim..Assalammualaikum semua..kala lewat petang yg merangkak senja ni, aku ni story sikit sal kepeningan kepala aku yg tak terkate ni..asigment aku xciap beb..dala next week nk kne submit!! aku ape pun xwat lg..waahhhh...takot sudah ni..

kebetulan tgh ari semlm wan, mmber satu tmpt study ngn aku ajk wat asigment sesama..memandangkan aku punyer pun xciap n xreti nk wat cmne..aku pun follow jerla..ktorg da jnji nk jmpe kat psraya KK dkt Ampang Waterfront..mula2 ktorg g mkn dlu..pstu ktorg decide nk g laysure mall cheras..bajet nk wat asigment kt Mcd sana..smpi2 jer ktorg tgk sorg pun xde yg bkk laptop, so aku da bajet tmpt ni msti xde wifi..errmm..da alang2 kat Mcd tuh aku pun sempat gak la beli cornetto sunde..hehe..=P mse beratur tuh ttbe si wan ajak g kat "Q Bistro" die kate tmpt tuh br bkk n ader wifi..memndangkan da xde tmpt lg kitorg leh pg..aku pun ok jer..

smpi sne ktorg cari tmpt baiknya..yela senang skit cari ilham tok wat asigment..dan ktorg msing2 mengeluarkan laptop n buat la keje..start dr kul 4pm smpai kul 7pm ktorg melepak kt sana..hehe..3 jam berlalu..tp asigment x pun ciap2..aku sebenarnya time tuh mmg da xde semangat nk buat time tuh plak ttbe blur n xde idea plak..huhu..tp en bkn aku jer wan pun sme blur gak..so, ktorg decide nk blk uma, memandangkan da kul 7 lbh..mse otw blk tuh wan ajak aku g amik angin jb kat bukit hulu langat tuh konon nk realise tension jb..hehe..mcm2..=P

smpai jer bkt hulu langat tuh, ktorg cri la tmpt tok melabuhkan punggung..waaahhhhh..best gak lepak ats tuh..dpt tgk keadaan kl di wktu mlm..huhu..=] tp ngah best2 amik angin kt ats bkt tuh..ttbe aku teringat si dia..ntah apela khabar???? errrmm..bile terpandangkan wan, cpt2 aku lupakan sal si dia..
ngah best2 amik angin tuh ttbe hujan turun..ape lg ktorg pun bergegas la msk keta..hujan plak!! rsenya br 15 minit ktorng duk sana..tp xpela..next time leh g lg.. wan pun start kete n terus begerak anta aku blk..

Arini plak aku berada di restoren SA kt bdr br ampg..buat ape lg en..wat asigment laa..kt cini jer de wifi..tp arini aku sorg jer coz wan blk perak de kenduri kwin..waahhh...tlg la aku wat asigment ni..
P/s: moral of the story jgn suke wat keje tangguh2..akhirnya diri sendri yg ssh!!! errmm..nasib badan...

4 comments:

Zuraida jemain said...

Dyana tgh belajar kat mana? amik course apa? kakcik dulu pun sambil keja sambil belaja tapi stop kat tgh jalan.

Seronok keja kononnya. Dyana study sampai habis tau. For ur own future kan...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

dyana amik course BBA under UUM, tp class wt kt kl..

hehe..yeke!!!kira ok la atlist de pengalaman enn..

insyaAllahh..anyway thnks kakcik..=]

dyla said...

assigment kite x siap ag..
=(

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

sy punye pun xciap lg ni..=(