Wednesday, February 22, 2012

Malaysia vs Jepun

Assalamualikum guys..
Malam nie jom kite pakat reramai lepak depan tv tengok game Malaysia vs Jepun. kepada yang pergi stadium tuh aku ucap tahniah laa sebab korang da sudi meluangkan masa, duit lagi untuk beli tiket semata-mata nak bagi support kat team harimau muda yang bakal beraksi malam ni..taahhhniahh laa weeii..

Walaupun peluang Malaysia nak beraksi di sukan Olimpik 2012, Landon amat tipis tapi sekurang-kurangnya team Malaysia da try the best dan mungkin mana tau game malam nie kite boleh menangg sbb bermain kat tempat sendiri..InsyaAllah sama-sama la kite doakan yang terbaik untuk team harimau muda..Amin.. Lagi pun siapa lagi nak sokong Malaysia kalau bukan kita as rakyat nie enn.

AkU!!!..
malam nie hanya mampu memberi semangat dari rumah jaa..heeee...tak dapat nak p stadium laa coz tak sihat.

Pada Team Harimau Muda bawah 23, aku doakan dan harap korang akan main sehabis baik malam ni dan jangan keciwakan ur supporter kat luar sana..

ok..now da buleh sambung buat keje..hehehe..
tOday my ladybOss xde p outstation..
tuhh yang sempat menghupdate blog yang telah kian usang niee..

to korang semua thanxx 4 readingg..^_^

2 comments:

SembangKongkang said...

cik princess jadik ultra kat umah jer..

~..cik PriNCEss..~ said...

hikhikhik..tuhhlaaa..knfm meriaahh laa uma mlm niee dgn sorakan jiran kiri kanan..