Monday, December 13, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"

Lalalalalalalalalaaaa...senangnya dalam aty ak jumpe cOntest lagi!!! hehehe..td kOrg tgka ak nages en..nOw da x da sb ak jumpe cOntest yg di anjurkan Oleh Mr edY yg hensem lagi machO bergaya gituhh..[hik3..ayat bOdek jer tuhh..=P]

Ok, nk jOin cOntest nie mudah la sesangat, semudah makan kacang jew!!! tp nk menang tuhh belum tentu la en..huhu..(~_^)..~

fOr guys, yg xde wat pape tuhh baek la jOin cOntest nie senang jeww hanya perlu ikOt syarat2 yg dinyatakan dalam cOntest "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh" nie..

tO Mr edY
pls check it Out.....
Nie entry aKu Cuti-Cuti Malaysia!!

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
~ciap daahhh..~

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
da letak Banner Mr edY yg hensem lagi machO nie laa..huhu..;-P
*
*

2. Jadi follower blog ini...
Sebagai bukti ak telah pun menjadi fOllOwer anda!!!! tuhhh..tgk pic kt bwh niee..
*
*

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
ak tag mereka yg di bawah nie..hehe...tO my dear
1.) Cik Dyla
2.) Cik Fisha

4. Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH korang boleh senaraikan dari 1 sampai 5, hadiah mana yang korang rasa korang berminat...

cik princess sgt berminat dengan Beg Sulam tuhh sgt cantik & cOmeyylaaa...
hOpefully la dpt..hehehe..(^_^)..~~

6 comments:

E.d.Y said...

sabar la...tahun depan masuk terus menang k..hehe

kiteorg dulu masuk top 5 blog lelaki pilihan bukan kemain lagi promosi sana sini..mmg penat giler...tup2 kalah masa top 5..haha..

E.d.Y said...

anyway...thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

E.d.Y said...

jgn lupa tinggalkan link kat ruangan komen yer...

~..cik PriNCEss..~ said...

waahhhh..nie perli ker kasi pembakar semangat nie..huhu..pape pOn thnx kt EdY juga..(^_^)..

aiyrkk..x tggl en link ek..huhu..lupa sudaa!!! Ok skrg gak sy kasi leave my link kt ur ruang kOmen tuhh..kiki..jgn mara~~

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

~..cik PriNCEss..~ said...

hehehe..tenkiuuu..butterflyana!!! (^_^).~