Thursday, July 8, 2010

i LoVE dURian!!!!!

Sejak aku pekena durian kt uma sewa trs aku da gile nk mkn durian..actually b4 nie bkn aku xpenah mkn durian tp durian yg aku rase nie arrival from melaka!! joah tuh..tuh xpe ag..yg buat aku giler sgt sb rse die mmg sedap n manis sgt2..pstuh isi die dala kuning, xde yg busuk pon!!! hik3..mmg puas la aku mkn mlm tuhh..tmbh ag aku nie mmg hantu durian..haha..

nak di jadikan cite, disbbkn aku da kemaruk pekena durian melaka arituh..aku rse teringin gile nk mkn ag smpai kwn aku ckp mengalahkan org pregnant lak aku nie hihihi..(^_~) tp aku nk yg sedap n manis cm arituh laa..aku pon ape ag sanggup ni trn kl cari!!! haha..tp cm kelakar jer org lau mau durian msk kg nie aku msk KL bagos x..=P bkn ape, kwn aku nie la katenyer ader durian yg sedap n manis yg cm aku nk tuhh kt cheras so kami pon bergerak la ke sana..kwn aku ciap tipun abg die ag tye kt ner ade durian yg baek punyer..so, yg si abg tuh bgtau la si adik ade satu kt simpang tepi jln mne ntah..katenyer sedap sgt..kami pon g laa kt brader melayu yg jual tuh..mula2 try sebiji, sebiji tuh jer rm17..mahal giler!!! tp xde sedap pon..hampe jer aku!!! hurmm..tp disbbkn aku da kemaruk nk mkn gak cari ag satu tmpt kali nie kt pasar mlm taman connaught, yg nie apek lak yg jual. apek tuh introduce durian yg terbaek punyerr..name die durian Raja Kunyit, mnis giler biji pon kecik sekilo rm15..ble di compare dgn brader melayu yg jual tuh ag murah rm2. aku pon amik la sebiji try..ciap kopak mkn kt situ ag..bile da rse..Wowoww...mmg sedap giler..sgt sedap..aku sorg jer mkn sebiji..kikikiki...aku en hantu durian..tp mmg puas atyla beb..dala murah sedap lak tuh biji die kecik gile..isi yg byk tuh yg aku suka tuh..ble da ciap mkn aku ciap tapau ag 3 biji bwk blk uma..hahaha..tuh la die penangan durian Raja Kunyit!!!! mmg terbaek..lau mau tau akan kesedapan die..cube la sendri psty puas aty..hik..hik..hik..promote ag nie..(^_^)~!~~

4 comments:

dyla said...

i love strawberrryyy!!!
erk??
xsedar diri plak...tersuke strawberyy plak..hikhikhik

~..cik PriNCEss..~ said...

tuhlaaa......cam lari topik jer..hahaha..

dyla said...

kite dah mkn durian kat kg...

~..cik PriNCEss..~ said...

waahhhh...nk lagak...ade tapau tok kite x???? huhuhu..