Tuesday, October 27, 2009

Hari Keluarga BPPA 2009

Hi Kawan2..........
Aper kabor??? hope korg semua sht2 belaka..hehe..yela lau x, sape la yg nk view blog aku nih..huhu..",

Entry aku kali ni nk cite sal family day office aku yg diadakan pd 24/10/09 bertempat di Tmn Pertanian Bkt Cerakah,Shah Alam. Pd ari trsebut aku g ngn dila, nk bwk fmily almklumla i kn single ag..huhu..so ajak ar dila bkn per saje wt mmeriahkn ag mjlis..mcm2 games yg disediakan ari tuh antaranya main tarik tali,muzik chair,sayang disayang & yg pling best skali acara pertndingan karaoke..hehe..fabrate aku tuh..", wpn aku x msk tp aku tetap menyumbngkan suare yg sedia sumbang nih huhuhu..=P
aku ade gak join games mskkn air dlm botol, apa msgnya & muzik chair wakil uma sukan iaitu hijau(kasturi) idup hijau!! ekekek..semangat tuh..huhu..tpkn 1 games pown aku xmng ala..xpela just 4 funs jew", dila plak jd penonton mse tuh..aku der gak mskkn nma die dlm game muzik chair tp last minit die trik dri..huhu..segan lak tuh..=P Pd ari tuh gak, aku assist k.Aida tok senaman aerobik..mula2 aku segan la gak tp lame2 cm best tuh yg aku join tuh..huhu..pape pown thnks to mas,eira n arija tnpa korg tntu aku segan nk join n jgn xcye aku pown leh aerobik tau..

Selain dr menjoinkn dri dlm aktiviti yg disediakn, aku tnpa rse segan silu menjoinkn dri tok berposing brsame2 kwn2 yg len..ekeke..mne dew kamera situh la ader mke aku..almklum org giler posing mmg cmni..huhu.. actually, this is my 1st time join fmily days 4 this companyla..mmg best n happening beb!!! Pd kemuncak mjlis aritu ialah acara penyampaian hadiah, johan keseluruhan jth pd rumah merah(Lekir) dgn treak mark nyer "Lekir boleh..Lekir boleh..yeh..yeh.." n ps tuh kami semua pn bersurai, mjlis tamat pd pkl 3ptg..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*


6 comments:

dyla said...

hakhakhak...
ade gak gamba kuh??
hehehe...

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hikhikhik..tuhla psl..cmne awk leh jd sbhgian dr BPPA nih????

dyla said...

p nape dlm pic tu kite nmpk gemok dan pendek??
ish33.....

~..PriNCEss DyaNa..~ said...

hakhakhak..tuh tandenya awk da temok!!! ish..ish..xsedor2 ag kew cik dila oii..

syabie said...

senaman aerobik memang best. cubala senaman aerobik depan komputer pulak, pun best jugak

~..cik PriNCEss..~ said...

hehehe..lau dpn komputer xder nk senam aerobik nyer.. senaman jari ader..dok layan fb en..ekeke..(^^,)