Monday, October 24, 2011

Short Updatee..!!

hujung minggu aku kali ini berakhir dengan menhadiri kelas yang da pun bermula jumaat lepas.
Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dan utk kelas kali nie aku amik 5 subjek antaranya Asas keusahawan, English Communication II, KoKe IV, Pengurusan Sumber Manusia Dalam Sektor Awam dan Kerajaan Tempatan dengan jumlah credit hour 13.
setelah di tolak tambah darab dan bahagi jumlah yuran yg aku kena bayar RM 1950!!~~
banyak-banyak..kalau duit nie wat shopping pon bestt tapi xleh..blaja ok..huhu..!!

Bila da cakap pada subjek mesti la ade assignment kan. so setelah aku tengok ada 4 assignment yang aku kena buat dan hantar b4 due date..fuhhh..berpeluh nie..hihi..ada sape2 nak tolong buatkan tak??? hihihi..;P

k lah nak out niee..
nak p latihan koir nie untuk perhimpunan bulanan hari khamis akan datang..
mekacehhh kerana stay tune..papai..

3 comments:

Cik Muda Sae said...

bulih jew...... satu assign rm100..hahahaha..... wey, ko under ukm kan?

~..cik PriNCEss..~ said...

haiyaakk...mahalnyee..kasik diskaun cikit ag bulehhh..kikiki..

xla aku kat uum..

Cik Muda Sae said...

ahahaha...sekarang seme benda mahal toq.... kertas, ink, pen, buah fikiran yg mtang...ahahahaha...ooo uum...sori2... igt ukm, nak tau fees dia brp..

meh singgah blog aku taw...
ada task tuk ko...tu pon kalo ko tak bizy la kan....student la katakan....

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/10/im-tagged.html