Sunday, May 23, 2010

Update 1 >>> viSit tO mELAKa..

Salam kengkawan, sehat semua..(^_^)
arine aku mau story g melaka..huhu..sblm tuh sorila yerk coz cite nie da agak basi sikit..hik3..tp bg aku kenangan ke sana xkn basi akn menjadi trip yg paling best wat kami bertiga.. Haa..berblk pd topik asal, on the that day aku cik kelip2 n enche kurl luck g melaka coz atas undangan perkahwinan kakak kpd azrai, so kami pon pgla sbg memenuhi undangan..nk dijadikan cite, mse cuti public holiday, jln punye la jem!!!! bygkn bertolak kul 10.30 waktu malaysia smpi kul 3.30 ptg waktu bagdad..punyela tension dok dlm kte lelame n smpai xtau nk wtpe!!! mcm2 aksi giler gak la yg kami wat..tp xdela giler mne pon..haha..=P kla tembak pun xkne, cite banyak pun xla guna. Kpd sahabat2ku cik kelip2 n enche kurl luck psni kite mau wat trip g ane lak huhu..??? and pd kengkawan blogger lak, jom layan pic aku kat seharian di MELaka, bandar raya bersejarah..Laaayyaaannnn...(^^,)

*
*
testing..testing 1 2 3..
*
*
*
*
kami da memulakan perjalanan..hooyee..melaka kami datang..(O_o)!~!~
*
*
bile bosan menguasai diri nie lah yg kami lakukan..ekeke..
*
*
klik..klik..
*
*
hoOOyeeee..da sampi setelah berjam2 lamenye dok dlm kete!!!
*
*
*
*
teruja aku seketika..sambil menyanyikan lagu ella terUJa..la..la..
*
*
kite minom dulu..
*
*
orang pon da xde!!! punye la lmbt ktorg sampi
*
*
kenang-kenangan bersama org melaka..(^_^)
*
*
*
*
berSama raja sehari K.Iya..huhu..sedondon kami nie, mengikut tema gituhh..
*
*
*
*
Pilih jgn xpilih
*
*
semPAt ag menyumbangkan suare yg sedia sumbang..hahaha..
*
*
di tepi jalan sambil melihat kearah selat melaka..(uikss..tp mne lautnyer???)
*
*
Menara Tamingsari yg setinggi 110 m yg terletak di bandar Hilir Melaka
*
*
Dataran Pahlawan Melaka, punyela jem giler kat area nie..
*
*
McD i'm lovin' it!!! ..(^_~)
*
*
xde apepon yg menarik dengan pic nie,aku jer yg gatai tgn mau snap ni pic~~
*
*
bangunan Memorial Pengisytiharan Kemerdekaan sblm ini dikenali sebagai kelab Melaka yg dibina pd tahun 1911 dan kini telah dibuka kepada org ramai untuk tatap semua
*
*
Tinggalan pintu kota yang dipanggil Porta de Santiago di A Famosa.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
konon2 ngh membaca laa tuhh..tp sebenornya sepatah haram pon xpaham!!! hak3..=P
*
*
ulang semua suara "dilarang pijak rumput" tp lau duduk xpE!!!
*
*
kami yg kepenatan menaiki tangga, abes terbakar semua lemak2 kami..haha..
*
*
~..wink..wink..wink..~
*
*
*
*
pose dr kami yg ala2 model..kunun mau bikin cover magazine..hik3..
ni dr sudut dekat!!
*
*
nie lak dr sudut jaoh..haha..cm xnmpk pape jer!!!
*
*
uikss...intai per tuh cik kelip2..huhu..
*
*
*
*
otw mau blk..jem bangat!!!!
*
*

p/s : huhu..aku xleh lupa la kata2 azrai ari tuhh..tyE bangla,bangla pon tau!!! hak3..sengal...

9 comments:

dyla said...

hihihi..baru nak update..

~..cik PriNCEss..~ said...

yeke..huhu..nie pon xabis update ag..

~..natakafisha..~ said...

sungguh hati ku jeles.. huhuuuu

~..cik PriNCEss..~ said...

fisha : aiyakk...jgn la jeles...t nxt time kite wat trip g tempat laen ek, pstu amik pic manyak2..hik3..aci x???

dyla said...

nnt kite wat rombongan cik kiah lg ek..

~..natakafisha..~ said...

huhuu.. majuk arr. huhuuu

~..cik PriNCEss..~ said...

dyla : ok gaktuhh..kite ajak cik fisha nie skli..huhu..cian da majuk da nie..=P kite wat trip g penang nk..skrg nie tambang air asia mrh die wat promosi dr bln 1 higga bln 5 thn depan..jom la booking..

fisha : alooo..xmo majuk..kite g penang nak..or mb kamu ade cadangan tok ke destinasi yg laen..

dyla said...

yeke?
bape rm??
ley gak try...
langkawi xde??

~..cik PriNCEss..~ said...

ade jer..kne rjin tgk website air asia..g bandung indonesia mrh jer.. 3rupiah duit indon bersamaan rm1 duit kite..lau spent dlm rm500 g bandung pon ok gak..kite da server dgn daq2 opiz kite yg rjin g melancong niee..